Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Προτάσεις - Τρίτη 6/12/2011

Βραδιά Ευρώπης σήμερα, βραδιά με Champions League. Η ώρα της αλήθειας για τον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες έφτασε.

Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων σήμερα και αύριο και πλέον κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Όσοι δεν έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση αναμένεται να παλέψουν σκληρά μέχρι τέλους.
Σίγουρα θα είναι μια συγκλονιστική αγωνιστική. Ενώ πολλα θα κριθούν στο live. Το ραδιοφωνάκι θα πάρει φωτιά... Όπότε ίσως είναι πιο φρόνημο σε γενικές γραμμές να αποφύγουμε τα σημεία και να στοιχηματίσουμε στο live betting.

Ας δούμε τι έχει το σημερινό πρόγραμμα για να σχηματίσουμε μια πρώτη εικόνα.




Θα ξεκινήσουμε με τον αγώνα που έχει ελληνικό ενδιαφέρον. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ. Μπροστά στο κοινό τους οι ερυθρόλευκοι, χρειάζονται μόνο τη νίκη και ταυτόχρονα να μην κερδίσει Μαρσέιγ στο Ντόρτμουντ. Γνωρίζουμε εξ' αρχής ότι η Άρσεναλ θα παραταχθεί με πολλές αλλάγες την ενδεκάδα της, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο έργο. Πιστεύω πως έτσι κι αλλιώς, και ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα στο άλλο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θα χτυπήσει το παιχνίδι έστω και για λόγους γοήτρου. Αν και με φοβίζει γενικά ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη, αυτή τη φορά θα στηρίξω στον άσο (1.85).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΑΡΣΕΙΓ πραγματικός χαμός... Η Μαρσέιγ σχεδόν αυτοκτόνησε στο εντός έδρας με τον Ολυμπιακό και τώρα πρέπει να παλέψει σκληρά για την πρόκριση. Η Ντόρτμουντ θέλει μεγάλη νίκη και συνδυασμό αποτελέσματος για να διεκδικήσει κάτι στην τριπλή ισοβαθμία, αλλά μην ξεχνάμε πως υπάρχει και η τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League και σίγουρα δε θα είναι αδιάφορη. Γενικά στον όμιλο αυτό, πολλά θα κριθούν στο live και καλύτερα να αποφύγουμε κάποιο σημείο. Ίσως η επιλογή του over (1.70) να είναι πιο λογική δεδομένου πως η Ντόρτμουντ θα μπει δυνατά, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ.

ΤΣΕΛΣΙ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ. Το ματς της χρονιάς και για τις δυο ομάδες, καθώς παίζεται μια πρόκριση. Η Τσέλσι αναθάρρησε μετά τις τελευταίες νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά επίσης και η Βαλένθια δείχνει σε εξεραιτική κατάσταση και φυσικά δε θα ταξιδέψει για τουρισμό στο Λονδίνο. Θα δώσω ένα προβάδισμα, στο χαμηλό για τα δεδομένα του παιχνιδιού, άσο (1.65) και από 'κει και πέρα θα ψάψω το 2-3 γκολ με απόδοση 1.85.

ΠΟΡΤΟ - ΖΕΝΙΤ στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της βραδιας, που παίζεται η πρόκριση. Οι "Δράκοι" παίζουν απόψε μόνο για τη νίκη, ενώ οι Ρώσοι βολεύονται και με την ισοπαλία. Ισχύουν τα ίδια με το παιχνίδι της Τσέλσι με τη Βαλένθια. Θα δώσω κι εδώ μικρό προβάδισμα στους γηπεδούχους στο χαμηλό όμως 1.60 του άσου και θα κυνηγήσω και σε αυτό το παιχνίδι τα 2-3 γκολ (1.80).


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ        1   1.85
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΜΑΡΣΕΙΓ   over  1.70
ΤΣΕΛΣΙ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ                 1   1.65 / 2-3 γκολ  1.85
ΠΟΡΤΟ - ΖΕΝΙΤ                         1   1.60 / 2-3 γκολ 1.80

και μια ματιά στα υπόλοιπα παιχνίδια...

ΑΠΟΕΛ - ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ. Φιέστα πρόκρισης για του Κύπριους που θα ψάχνουν πλέον την πρωτιά στον όμιλο...

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΕΖΝ - ΜΙΛΑΝ. Αδιάφορο για τη Μίλαν το παιχνίδι, όντας δεύτερη στο όμιλο, πιθανότατα και για τους Τσέχους. Αφού ακόμα και με ήττα, η ΜΠΑΤΕ δε θα κάνει το θαύμα του διπλού στο Καμπ Νου.

ΜΠΑΡΣΤΕΛΟΝΑ - ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ. Αγγαρεία για τους γηπεδούχους, που πλέον έχουν το μυαλό στο σαββατιάτικο El classico. Ακόμα και τα δεύτερα της Μπάρτσα θα πάρουν τη νίκη.

ΓΚΕΝΚ - ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ. Για την ιστορία της και μόνο παίζει η Γκενκ. Η Λεβερκούζεν, ήδη περασμένη θα παίξει μόνο για την πρωτιά στον όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου