Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΟΠΑΠ TV και προσεχώς …WEB TV!


Ο Γιώργος Καραλής, μιλάει στο Onsports για το νέο κανάλι του ΟΠΑΠ.


Το Onsports φιλοξενεί σήμερα συνέντευξη του Γιώργου  Καραλή, ο οποίος είναι στην διεύθυνση επικοινωνίας του ΟΠΑΠ και ο έχων το γενικό πρόσταγμα στο ΟΠΑΠ TV, το κανάλι του Οργανισμού που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη και το πρόγραμμα του θα μεταδίδεται αποκλειστικά στα πρακτορεία. Ο Γιώργος Καραλής λύνει όλες τις απορίες για το ΟΠΑΠ TV, ενώ βγάζει και ειδήσεις…



Τι θα είναι το ΟΠΑΠ TV;

«Είναι ένα κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που θα μεταδίδεται μέσω δορυφόρου μόνο στα πρακτορεία της ΟΠΑΠ, με περιεχόμενο κατά βάση αθλητικό, αλλά με πληροφόρηση για όλα τα παιχνίδια της ΟΠΑΠ. Εντάσσεται στην προσπάθεια που κάνει η εταιρία για εκσυγχρονισμό των πρακτορείων και προσφορά καλύτερων υπηρεσιών στους παίκτες, παλαιούς και ελπίζουμε και νέους. Δηλαδή, κρίναμε σκόπιμο να υπάρξει μία καλύτερη ενημέρωση που είναι σκόπιμο να γίνεται με σύγχρονα μέσα, όπως είναι η τηλεόραση και κυρίως να είναι μία αθλητική πληροφορόρηση, κατ’ ευθείαν απ’ την ΟΠΑΠ».


Το πρόγραμμα, στην αρχή, θα είναι πιλοτικό;

«Δεν είναι πιλοτικό, γιατί κάναμε ήδη, εδώ και ένα μήνα πιλοτική μετάδοση που την βλέπαμε μόνο εμείς που ασχολούμαστε με το πρόγραμμα, ώστε να το δούμε σε ρυθμό μετάδοσης. Βεβαίως, είναι live πρόγραμμα, δεν είναι βίντεο, γι’ αυτό θα υπάρχει άμεση πληροφόρηση για οτιδήποτε συμβεί και θα ενδιαφέρει τους παίκτες».


Θα υπάρχουν και μεταδόσεις αγώνων;

«Θα έχουμε και μεταδόσεις αγώνων που ενδιαφέρουν τους παίκτες τους δικούς μας και δεν μεταδίδονται από άλλα κανάλια».


Δηλαδή;

«Σκοτία που παίζεται πολύ απ’ τους Έλληνες παίκτες. Φιλανδία, Τσάμπιονσιπ, ενώ θα πάρουμε δικαιώματα και από άλλες χώρες. Θα κυνηγήσουμε να λειτουργήσουμε ως συμπληρωματικοί και όχι ανταγωνιστικοί με τα υπάρχοντα κανάλια, τα οποία τα βλέπουν οι παίκτες».


Ποιοι συνάδελφοι θα δουλέψουν;

«Από πλευράς παρουσιαστών έχουμε την Έλενα Μπουζαλά, τον Βασίλη Νομικό, τον Θεόφιλο Φρέρρη και τον Στέφανο Αβραμίδη. Πίσω τους στοιχίζονται μία πλειάδα δημοσιογράφων, ειδικευμένων στα θέματα και έμπειρων στην τηλεόραση, ενώ την αρχισυνταξία θα έχει ο Παναγιώτης Μπογιατζής».


Το πρόγραμμα πόσων ωρών θα είναι;

«Σε πρώτη φάση θα είναι 12ωρο, 9 το πρωί με 9 το βράδυ. Βεβαίως που θα υπάρχουν Τσάμπιονς Λιγκ, κ.λ.π., επειδή τα πρακτορεία θα μένουν ανοιχτά, θα φροντίσουμε να είμαστε κοντά τους. Όσο αντέχουν οι πράκτορες και δουλεύουν, να έχουν κοντά τους και το ΟΠΑΠ TV».


Ιππόδρομο υπάρχει περίπτωση να δείξετε;

«Όχι. Αυτή την στιγμή είναι στον ΟΔΙΕ».


Εταιρία παραγωγής;

«Η Vermantia έχει κάνει μία σύμβαση με την Intralot. Με την τελευταία αναμόρφωση της σύμβασης, την παράταση, μέσα στα πρόσθετα που βάλαμε να μας παρέχει η Ιntralot είναι το ΟΠΑΠ TV, τα νέα portals και το web tv που θα βγει αργότερα».


Τις ειδικές τηλεοράσεις, τις έχουν προμηθευτεί όλα τα πρακτορεία;

«Ήδη έχουν μπει σχεδόν στη μισή Ελλάδα, αλλά μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχουν εξοπλιστεί όλα με τις επιπλέον οθόνες, οι οποίες είναι μέσω της σύμβασης της Ιntralot. Είναι και οι αποκωδικοποιητές. Αυτό σημαίνει μία επιπλέον παροχή που δίνει στους πράκτορες η ΟΠΑΠ».


Υπήρξαν προ καιρού αντιδράσεις, μέσω δημοσιευμάτων, για την σύμβαση με την intralot

«Διάφοροι λένε ότι κακώς είχε γίνει η σύμβαση με την intralot. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν η δικαιοσύνη θέλει, θα τα έχει όλα τα στοιχεία. Άλλωστε εμείς αναγκαστικά αναγκαστικά κάναμε την παράταση, γιατί δεν είχε προετοιμαστεί, ως όφειλε, ο νέος διεθνής διαγωνισμός για την απόκτηση νέου παρόχου τεχνολογίας, ο οποίος εντός των ημερών θα προκηρυχτεί. Έπρεπε να τον προετοιμάσουμε, λοιπόν».


Η παράταση μέχρι πότε θα είναι; 

«Παρατάθηκε για ένα χρόνο, μέχρι τον Ιούλιο του 2011, με δυνατότητα μονομερούς ανανέωσης για ένα επιπλέον χρόνο, κάτι που θα εξαρτηθεί απ’ το νέο πάροχο».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου