Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Το λάμα διάλεξε Τσέλσι!


Μετά τον Πολ το χταπόδι, που έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο στη διάρκεια του Μουντιάλ του 2010 για τις ακριβείς προβλέψεις των αποτελεσμάτων των αγώνων της γερμανικής ομάδας, τη θέση του ως ζώο με μαντικές ικανότητες φιλοδοξεί να πάρει ένα λάμα.



Όλα ξεκίνησαν όταν οι ιδιοκτήτες ενός πάρκου εκτροφής λάμα στο Σάσεξ της Αγγλίας δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν σχετικά με την έκβαση του τελικού κυπέλλου FA μεταξύ Λίβερπουλ και Τσέλσι και αποφάσισαν να απευθυνθούν σε ένα από τα λάμα για να υποδείξει τον νικητή. Το λάμα επέλεξε σωστά τους "Μπλε" και οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να δοκιμάσουν ξανά τις μαντικές ικανότητες του ζώου αυτή τη φορά για να προβλέψει νικητή του Τσάμπιον Λιγκ. Έχοντας να επιλέξει αυτή τη φορά μεταξύ Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου το λάμα ψήφισε πάλι "Μπλε".

Υπομονή μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, για να δούμε αν ο Πολ έχει άξιο διάδοχο. Αν πάντως το λάμα αποδειχθεί σωστό το πάρκο έχει αποκαλύψει ήδη τα σχέδια του να ζητήσει τις προβλέψεις του συμπαθητικού τετράποδου για τα παιχνίδια της Αγγλίας στο Euro 2012.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου