Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Προτάσεις - Σάββατο 19/5/2012

Καλημέρα σε όλους!


Ύστερα από αρκετό καιρό είμαστε και πάλι κοντά σας. Διάφορες υποχρεώσεις μας άφησαν πίσω, όμως στο εξής θα τα λέμε πιο συχνά. Ενώ έχουν γεννηθεί και κάποιες σκέψεις για μερικές αλλαγές στη μορφή του blog, όμως όλα αυτά θα τα δούμε στην πορεία....




Τι είχαμε στο διάστημα που μεσολάβησε; Πάνω κάτω τα γνωρίζεται. Νταμπλ ο Ολυμπιακός στα δικά μας, αλλά και σπουδαία επιτυχία με την κατάκτηση του Ευρωπαικού στο μπάσκετ. Η Σίτι επέστρεψε στην κορυφή ύστερα από σχεδόν μισό αιώνα, και η Τσέλσι πήρε το κύπελλο κόντρα στη Λίβερπουλ όσο αφορά στην Αγγλία. Στην Ιταλία η Γιούβε πρωταθλήτρια ξανά ύστερα από τα πέτρινα χρόνια. Στην Ισπανία η Ρεάλ του Μουρίνιο, μπορεί να μην κατάφερε να φθάσει στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε όμως το πρωτάθλημα. Στη Γερμανία νταμπλούχος η Ντόρτμουντ. Ενώ είχαμε και τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με μη Ατλέτικο του τρομερού Φαλκάο να φτάνει στην κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στη φετινή ομάδα έκπληξη των Βάσκων της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αυτά εν συντομεία είχαμε στο μεσοδιάστημα που έλειψα.

Η επιστροφή συνδυάζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. ΤΕΛΙΚΟ του Champion's League. ΜΠΑΓΕΡΝ εναντίον ΤΣΕΛΣΙ.

Εντάξει η Μπάγερν είναι το φαβορί. Έχει έδρα, καλή ομάδα, φανέλα, τις απουσίες της Τσέλσι και γενικώς όλα με το μέρος της. Αλλά μιλάμε για τον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης και τέτοιες αποδόσεις που βλέπουμε στο κουπόνι δε δικαιολουγούνται..

Προσωπικά θα πάω με το διπλό της Τσέλσι στο 4.25, ενώ για του πιο συντηρητικούς αξιόλογο είναι και το Χ2 της διπλής ευκαιρίας με 1.87.

Δε θα ήθελα να πω κάτι περισσότερο για σήμερα, τα υπόλοιπα θα τα δούμ στο γήπεδο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου