Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Σκόραρε κατά λάθος πίσω από την σέντρα!

Απίστευτα πράγματα στο ματς Λίλεστρομ-Μπραν. Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Μιέλντε, προκειμένου να τηρήσει το fair-play σούταρε πίσω από τη σέντρα αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στην επόμενη φάση η Λίλεστρομ σκόραρε ανενόχλητη!


"Είναι το πιο τρελό πράγμα που έχω δει στη ζωή μου στο νορβηγικό ποδόσφαιρο. Αυτές οι εικόνες θα κάνουν τον γύρο του κόσμου" ανέφερε χαρακτηριστικά ο τηλεσχολιαστής της μετάδοσης, Μόρτεν Λάνγκλι.

Πράγματι τα ασυνήθιστα γκολ προκάλεσαν δικαιολογημένες απορίες.

Το σκορ ήταν 2-3 υπέρ της Μπραν, όταν ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων τραυματίστηκε. Ο αρχηγός της Μπραν σούτερα με δύναμη από απόσταση 60 μέτρων προκειμένου η μπάλα να καταλήξει στην πλευρά της LSK.

Η μπάλα όμως αναπήδησε και πήρε περίεργη τροχιά ξεγελώντας τον γκολκίπερ των "καναρινιών" Μάγκνουσον.

Ο Μιέλντε όχι μόνο δεν χάρηκε το τέρμα που σημείωσε αλλά ένιωσε εξαιρετικά άβολα, δεχόμενος τις παρατηρήσεις των ποδοσφαιριστών της Λίλεστρομ.

Που να το ήθελε κιόλας...

Έτσι στην επόμενη φάση, οι ποδοσφαιριστές της Μπραν αποφάσισαν να επιτρέψουν στη Λίλεστρομ να απαντήσει. Δίχως να μαρκάρουν οι "φλόγες" επέτρεψαν στον Σιγκολυρνταρσον να βγει τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ Λετσεγιέφσκι.

Ο τελευταίος σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του προσπάθησε να αποτρέψει το γκολ δίχως επιτυχία. Τελικό αποτέλεσμα: Λίλεστρομ-Μπραν 3-4.


Δείτε τα απίθανα γκολ της αναμέτρησης.








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου