Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Champions League: Γιουβέντους - Σέλτικ και Παρί Σεν Ζερμέν - Βαλένθια

Συνεχίζεται απόψε το Champions League με την Γιουβέντους να υποδέχεται την Σέλτικ στο Τορίνο και την Παρί Σεν Ζερμέν να φιλοξενεί την Βαλένθια στο Παρίσι.




Μέρες 1995, όταν είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, ζουν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Για να συνεχίσουν να το κάνουν, θα πρέπει να χτίσουν πάνω στα γερά θεμέλια της νίκης επί της Βαλένθια στο «Μεστάγια» με 2-1 πριν από δύο εβδομάδες. Όμως οι «νυχτερίδες» δεν πέταξαν μέχρι το Παρίσι για διαδικαστικούς λόγους.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, που μετρά αήττητο 22 ματς εντός έδρας στην Ευρώπη, προέρχεται από ήττα με 1-0 από τη Ρέιμς και απέχει μόλις δύο βαθμούς από τη δεύτερη Λιόν στη Ligue 1. Ο Ιταλός τεχνικός για το προσεχές παιχνίδι δεν υπολογίζει στη βοήθεια των τιμωρημένων Ιμπραΐμοβιτς και Βεράτι, αλλά διαθέσιμος είναι ο Τιάγκο Μότα που αποθεραπεύτηκε, ενώ θέση διεκδικεί στην ενδεκάδα και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η Βαλένθια, πέμπτη και σε απόσταση ενός βαθμούς από την τέταρτη Μάλαγα στην Primera Division, έμεινε το Σάββατο στο 2-2 με τη γειτόνισσα Λεβάντε. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια των τραυματιών Αντίλ Ραμί, Ρικάρντο Κόστα και Ζοάν Μπερνάτ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Στο άλλο ματς, όλα δείχνουν… Γιουβέντους. Δεν είναι μόνο η νίκη της με 3-0 στο πρώτο ματς στη Γλασκώβη. Ούτε η δεδομένη ποιοτική υπεροχή της έναντι της Σέλτικ. Η Γηραιά Κυρία έχει μόνο μία ήττα στα τελευταία 29 παιχνίδια στην έδρα της ως γηπεδούχος, ενώ έχει προκριθεί και στις 34 φορές που είχε κερδίσει το πρώτο ματς εκτός έδρας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε με την ισοπαλία που απέσπασε απέναντι στη Νάπολι διατηρήθηκε στο +6 από την ομάδα της Νότιας Ιταλίας και οδεύει προς την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Εκτός πλάνων είναι οι Πέπε, Μπέντνερ και Ντε Τσέλιε, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Κάσερες, Κιελίνι και Ανελκά, που ίσως προφυλαχθούν.

Η Σέλτικ έχασε με 2-1 από τη Μάδεργουελ με τον Γιώργο Σαμαρά να επιστρέφει με γκολ και διατηρεί απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της στο πρωτάθλημα Σκωτίας. Ο Νιλ Λένον, ωστόσο, δεν υπολογίζει στους Σκοτ Μπράουν και Μίκαελ Λούστιγκ.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου