Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Βατές κληρώσεις για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό

Η τύχη… χαμογέλασε σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στις κληρώσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ αντίστοιχα, που διεξήχθησαν σήμερα το μεσημέρι στη Νιόν της Ελβετίας. Οι «πράσινοι» καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ισπανικής Βιγιαρεάλ για να βρεθούν στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους «16» του ΟΥΕΦΑ, κόντρα στη γαλλική Σεντ Ετιέν.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια του Τσάμπιονς Λιγκ: Τσέλσι - Γιουβέντους, Ατλέτικο Μαδρίτης - Πόρτο, Λιόν - Μπαρτσελόνα, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας - Μπάγερν Μονάχου, Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ, Αρσεναλ - Ρόμα, Ιντερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ .

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στην έδρα των Ισπανών στο «Ελ Μαδριγάλ», στις 25 Φεβρουαρίου και η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, στις 10 Μαρτίου. Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στις 27 Μαΐου στη Ρώμη.

Αντίθετα ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί πρώτα στο Καραϊσκάκη τη γαλλική ομάδα, 18 ή 19 Φεβρουαρίου, ενώ θα ταξιδέψει στη Γαλλία για τη ρεβάνς στις 26 Φεβρουαρίου.  Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Ολυμπιακός θα βρει στο δρόμο για τους «8» τον νικητή της αναμέτρησης Βέρντερ Βρέμης – Μίλαν.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ: Παρί Σεν Ζερμέν – Βόλφσμπουργκ, Κοπεγχάγη – Μάνστεστερ Σίτι,  Μπράγα – Σταντάρ Λιέγης, Ναϊμέγκεν  – Αμβούργο, Σαμπντόρια – Μέταλιστ, Άστον Βίλα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λεχ Πόζναν – Ουντινέζε, Φιορεντίνα – Άγιαξ, Άαλμποργκ – Ντεπορτίβο, Βέρντερ Βρέμης – Μίλαν, Μπορντό – Γαλατασαράι, Ντιναμό Κιέβου – Βαλένθια, Ζενίτ – Στουτγκάρδη, Μαρσέιγ – Τβέντε, Σαχτάρ-Τότεναμ.


Ο τελικός του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 20 Μαΐου.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου