Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Βασικές αρχές στοιχήματος

Βασική και πρωταρχική επιδίωξη είναι το κέρδος. Παίζουμε στοίχημα για να έχουμε το εύκολο κέρδος, που τις πιο πολλές φορές μονάχα εύκολο δεν είναι, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Γι'; αυτό προσπαθούμε να είμαστε, τουλάχιστον, στα λεφτά μας. Να μην χάσουμε. Έτσι κι αλλιώς είναι και χόμπι, για πολλούς από εμάς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το πληρώνουμε και ακριβά.Το κέρδος μας, ακόμα κι αν κάποιες στιγμές είναι μικρό, δεν παύει να είναι κέρδος και αυτό είναι το ζητούμενο στο στοίχημα.



Αν δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα από στοίχημα, ξένες ομάδες και τζόγο, τότε ...μακριά! Είναι μόνο για παίκτες!


«Εχθρός» του κάθε παίκτη είναι πάντα οι bookmakers. Αυτοί είναι που κερδίζουν στο τέλος, όπως και να έχει, και παίρνουν τα ωραία μας λεφτά. Κλασική τους μέθοδος είναι να παραπλανούν τους παίκτες, χρίζοντας κάποιες ομάδες ως φαβορί  δίνοντάς τους μικρές αποδόσεις. Ο Νο1 εχθρός του μπουκ είναι η υπομονή μας και οι καλύτεροι σύμμαχοί του οι εμμονές μας.


Περιορισμός πιθανοτήτων χασούρας. Αυτό γίνεται, κατά κύριο λόγο, επιλέγοντας λίγους αγώνες, ανεξάρτητα από την απόδοσή τους.


Σεβασμός κάθε δραχμής που ποντάρουμε. Δεν χαρίζουμε στις εταιρίες, ούτε δεκάρα. Δεν τους χρωστάμε τίποτα. Γι'; αυτό αποφεύγουμε τα περιττά στοιχήματα και κοιτάμε μόνο, πως θα τους τα πάρουμε! Επίσης έχουμε στο μυαλό μας και το εξής, «Καλύτερα  να παίξουμε 0.30 λεπτά στο στοίχημα, παρά 0.30 λεπτά στο ΚΙΝΟ ή σε άλλα τυχερά παιχνίδια». Όπως κι αν το δούμε, στο στοίχημα οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας.


Η τύχη κάποτε εγκαταλείπει, γι'; αυτό δεν παίζουμε μαζί της. Τη συνδυάζουμε με τη λογική. Παίζουμε στοίχημα, όχι στο καζίνο. Εκτός από την τύχη, υπάρχει και η λογική, και το στοίχημα απαιτεί το συνδυασμό τους. Άρα το δελτίο μας δεν πρέπει να βασίζεται αποκλειστικά στον παράγοντα τύχη. Το επιτυχημένο στοίχημα προϋποθέτει πολύ μελέτη.


Το στοίχημα δεν είναι μέσο για να πλουτίσουμε, αλλά ένας πολύ καλός τρόπος για να «τοκίσουμε» τα λεφτά μας ή να πάρουμε ένα καλό χαρτζιλίκι. Οπότε, παίζουμε συγκροτημένα και δεν γινόμαστε άπληστοι. Όποιος θέλει να πλουτίσει, ας παίξει άλλα παιχνίδια, ΛΟΤΤΟ ή ΤΖΟΚΕΡ όχι πάντως Στοίχημα! Δεν νομίζω ότι θα χαλούσε κανέναν, αν μπορούσε να έχει έναν επιπλέον μισθό το μήνα μέσω του στοιχήματος.


Στοιχηματίζουμε λεφτά που μας περισσεύουν ή που δε θα μας λείψουν. Πάντοτε αυτά που αντέχει η τσέπη μας, ποτέ αυτά που έχουμε ανάγκη. Και φυσικά, δε φτάνουμε στο σημείο να δανειστούμε.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου