Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Χαρακτηριστικά παίκτη στοιχήματος

 Ο καλός παίκτης του στοιχήματος χαρακτηρίζεται από:



Αυτοσυγκράτηση. Ξέρει να ελέγχει τον εαυτό του. Δεν του γίνεται το παιχνίδι πάθος και είναι αυτός που ελέγχει την κατάσταση.

Εγκράτεια. Γνωρίζει πόσα θα παίξει και πότε θα σταματήσει. Δεν παρασύρεται από το «εύκολο» κέρδος, ούτε τρέχει να ρεφάρει τη χασούρα του.

Καθαρό μυαλό. Απαραίτητο τόσο κατά την επιλογή των αγώνων, όσο και στη συμπεριφορά του παίκτη γενικότερα. Πρέπει να είναι ήρεμος και αποφασισμένος πριν τοποθετήσει ένα στοίχημα. Δεν παρασύρετε από τα διάφορα συναισθήματα που ενδεχομένως τον κυριεύουν (Πιθανώς και άσχετα με το στοίχημα).

Υπομονή. Βασικό χαρακτηριστικό που μπορεί να μας οδηγήσει στο «ταμείο». Όποιος την έχει αργά ή γρήγορα θα βγει κερδισμένος

Ψυχραιμία. Δεν κάνει βιαστικές κινήσεις. Παίζει προσεκτικά και μεθοδικά.

Σταθερότητα. Δεν παρασύρεται από γνώμες τρίτων. Είναι σταθερός στο παίξιμό του, ακολουθώντας πιστά την τακτική που έχει επιλέξει και δεν επηρεάζεται από κανένα παράγοντα.

Δυνατό ένστικτο. Το ακολουθεί, παίζοντας όμως συγκρατημένα και ειδικότερα όταν πρόκειται για κάποια έμπνευση.

Πονηρή σκέψη. Είναι ανάγκη να την έχει, αλλά όχι σε βαθμό να τα βλέπει όλα ύποπτα. Ο κίνδυνος εσφαλμένων προγνωστικών γίνεται μεγαλύτερος, αν πέσουμε στην παγίδα να ψάχνουμε παντού για συνωμοσίες και «μιλημένα» παιχνίδια.

Επίσης, ο σωστός παίκτης πρέπει να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στην απληστία, είναι το μεγαλύτερο σφάλμα πολλών παικτών.

Ο παίκτης του στοιχήματος ΔΕΝ παίζει οπαδικά.

Δεν ενθουσιάζεται και παραμένει προσηλωμένος στο σκοπό του, ακολουθώντας συνεχώς την ίδια τακτική στοιχηματισμού που έχει επιλέξει.

Διάθεση για αυτοκριτική. Επιβάλλεται, να γίνεται σκληρός απέναντι στον εαυτό του ύστερα από λανθασμένη επιλογή. Και η πλειοψηφεία των ανθρώπων κάνει λάθη. Μην είμαστε πάντοτε ευχαριστημένοι που η γνώμη μας συμβαδίζει με την πλειοψηφεία. Σκοπός είναι να κάνουμε τη διαφορά.

Μαθαίνει από τα λάθη του. Πρέπει να ψάξει να βρει που έκανε λάθος και να βελτιώσει τον τρόπο παιχνιδιού του.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου