Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Παναθηναϊκός: Για το «3 στα 3» στο Περιστέρι

Ο Ούγγρος επιθετικός Γκέργκελι Ρούντολφ αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Εν μέσω διοικητικής και ιδιοκτησιακής κρίσης και ενόψει του τελεσιγράφου που έχει στείλει ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Ανδρέας Βγενόπουλος στον μεγαλομέτοχο κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, από τον οποίο ζητεί να αποδεχθεί τους πέντε όρους που θέτει προκειμένου να προχωρήσει στην απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (54,7%), το Τριφύλλι ρίχνεται στη μάχη της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πράσινοι έπειτα από δύο σερί νικηφόρα παιχνίδια στην Κέρκυρα (2-0) και εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) δοκιμάζεται στο Περιστέρι με τον αήττητο Ατρόμητο, ο οποίος έχει αρχίσει εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα με εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα και σπουδαία νίκη (1-0) επί του Αρη στη Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή.

Ο πορτογάλος τεχνικός των Πρασίνων κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα επεφύλασσε μια έκπληξη ως προς τον καταρτισμό της αποστολής καθώς απέκλεισε πέραν του ανέτοιμου (λόγω τραυματισμού) Νίκου Σπυρόπουλου και τον έτερο αριστερό μπακ Γιώργο Ιωαννίδη (επίσης δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Μαρίνος, Μπιάρσμιρ). Ως εκ τούτου, μοναδική λύση για την αριστερή πτέρυγα απέμεινε ο αμυντικός από το Μάλι Σεντρίκ Καντέ.

Για πρώτη φορά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, ο ούγγρος επιθετικός Γκέργκελι Ρούντολφ, που διεκδικεί θέση ακόμη και στην αρχική ενδεκάδα μαζί με τους Γιώργο Καραγκούνη και Σίλβα Κλέιτον.

Πρόκειται για τη μοναδική θέση η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει καθώς οι υπόλοιπες δέκα θεωρούνται (σχεδόν) καπαρωμένες για το συγκεκριμένο παιχνίδι: Κοτσόλης, Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Βιτόλο, Ζέκα, Λέτο και Τοτσέ.

Το δίλημμα που έχει ο κόουτς Φερέιρα αφορά στο σύστημα που θα χρησιμοποιήσει. Ο πολύπειρος προπονητής σκέφτεται είτε να διατηρήσει το κλασικό και απαράλλαχτο από το ξεκίνημα της σεζόν 4-3-3 με το 4-4-2 που δοκίμασε για πρώτη φορά (έστω και για λίγα λεπτά) στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα…

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί δίχως την παρουσία των οργανωμένων οπαδών του έπειτα από απόφαση της αστυνομίας να μην επιτρέψει το άνοιγμα της θύρας των φιλοξενουμένων στο γήπεδο του Περιστερίου...



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου