Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΟΠΑΠ: «Boarding pass» στην... τύχη στο νέο πρακτορείο στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ένα νέο πρότυπο πρακτορείο του ΟΠΑΠ λειτουργεί στους χώρους αναχώρησης των επιβατών του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος από τις 29 Μαΐου, προσφέροντας την ευκαιρία σε όλους τους ταξιδιώτες να δοκιμάσουν την τύχη τους, πριν από την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος.

Στο νέο πρακτορείο, βεβαίως, μπορούν να εξυπηρετηθούν και όσοι δεν είναι επιβάτες κάποιας πτήσης, καθώς βρίσκεται σε χώρο πριν απ' τον πρώτο έλεγχο των εισιτηρίων.

Εκτός από την άνεση και το πλήθος των τηλεοπτικών δεκτών με θέαμα (μεταδόσεις αγώνων κ.α.) και πλούσιο ενημερωτικό υλικό που ενδιαφέρει τους παίκτες, στο συγκεκριμένο πρακτορείο οι πελάτες της ΟΠΑΠ Α.Ε. έχουν την ευκαιρία να κάνουν χρήση ενός νέου concept, των ατομικών/διακριτικών θέσεων, όπου ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει τα δελτία του απερίσπαστος, έχοντας στη διάθεσή του ξεχωριστή οθόνη μέσω της οποίας μπορεί να έχει τις πληροφορίες που εκείνος επιθυμεί στη δεδομένη στιγμή.

Το πρακτορείο στο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθ' όλη τη διάρκεια του Euro 2012, θα λειτουργεί καθημερινά ως και τη λήξη του τελευταίου αγώνα, δεχόμενο δελτία του «Πάμε Στοίχημα live».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου