Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Οριστικά εκτός Ευρώπης η Μάλαγα!


Η Μάλαγα δε θα δώσει το παρών στο Europa League την επόμενη σεζόν, καθώς το CAS απέρριψε την έφεση των Ισπανών. Η Σεβίλλη στο Europa League.
Πριν λίγες ημέρες με ανακοίνωσή της η UEFA είχε κάνει γνωστό ότι ο δεύτερος χρόνος αποκλεισμού από την Ευρώπη, με τον οποίο απειλούταν η Μάλαγα δεν ισχύει πλέον, καθώς τακτοποιήθηκαν οι οφειλές μέχρι τις 31 Μαρτίου που ήταν και η διορία. Οι Ισπανοί μπορεί να κέρδισαν την πρώτη μάχη, όμως έχασαν τη δεύτερη. Η έφεσή τους για τον πρώτο χρόνο αποκλεισμού απορρίφθηκε από το CAS, κάτι που σημαίνει ότι η Μάλαγα δε θα δώσει το παρών την επόμενη σεζόν στο Europa League. Τη θέση της θα πάρει η Σεβίλλη, ενώ το μόνο καλό για την πρώτη είναι ότι θα εκτίσει την ποινή άμεσα...

*Λίγο μετά την απόφαση του CAS η Ράγιο Βαγιεκάνο εξέδωσε ανακοίνωση και έκανε γνωστό ότι θα με τη σειρά της θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης της Ομοσπονδίας να μην της χορηγήσει άδεια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Μαδριλένοι τερμάτισαν υψηλότερα από την Σεβίλλη στην βαθμολογία, όμως σε δύο περιπτώσεις δεν κατάφεραν να πάρουν την άδεια συμμετοχής, κάτι που δύσκολα θα συμβεί και τώρα στο CAS.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου