Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ρέινα VS Μινιολέ! Δείτε video με απίστευτες αποκρούσεις


Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες τον διεθνή τερματοφύλακα με την Εθνική Βελγίου, Σιμόν Μιλιονέ και το δίλημμα που προκύπτει είναι Ρέινα ή Μινιολέ; Οι οπαδοί των "ρεντς" απάντησαν και παρουσίασαν ένα video με απίστευτες αποκρούσεις και των δύο, που αξίζει να δεις.

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Λίβερπουλ, αποκτώντας τον Σιμόν Μινιολέ, με σκοπό φυσικά να θωρακίσει τα γκολποστ της.

Οι "ρεντς" έδωσαν 11.000.000€ στην Σάντερλαντ για να κάνουν δικό τους τον Βέλγο γκολκίπερ και ήδη το ερώτημα που προκύπτει είναι ποιος θα ξεκινάει βασικός την επόμενη σεζόν.

Σε περίπτωση που ο Πέπε Ρέινα μείνει στο Λιμάνι, το δίλημμα για τον Μπρένταν Ρότζερς θα είναι μεγάλο, αφού ο Ισπανός είναι αγαπητός και έχει καθιερωθεί στην Λίβερπουλ, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Σιμόν Μινιολέ έχει πλούσιο ταλέντο και σε ηλικία 25 ετών είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω.

Από τη στιγμή λοιπόν, που ανακοινώθηκε ο Σιμόν Μινιολέ για την Λίβερπουλ, υπήρξε ένα δημοψήφισμα, που έβγαλε πρώτο με μικρή διαφορά τον Πέπε Ρέινα (55.6%-44.4%). Φυσικά, αυτός που θα αποφασίσει είναι ο Ρότζερς, όμως το video που φτιάχτηκε με αφορμή την ψηφοφορία, είναι απ' αυτά που αξίζει να δεις.

Ρέινα και Μινιολέ στα καλύτερά τους... Οι εντυπωσιακές αποκρούσεις είναι πολλές και μαζεμένες σ' ένα video που διαρκεί λιγότερο από 4 λεπτά. Απολαύστε το...







ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου