Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Βρετανία: Εξωφρενικά ποσά στα στοιχήματα για το όνομα του βασιλικού μωρού

Όσο περνούν οι ώρες της αναμονής τόσο αυξάνονται τα στοιχήματα για το όνομα του βασιλικού μωρού στη Βρετανία... Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η εισαγωγή της δούκισσας Κέιτ στο μαιευτήριο, έχουν παιχθεί πάνω από 35.000 ευρώ.

Οι περισσότεροι θεωρούν ως δεδομένο ότι το μωρό θα είναι κορίτσι κι έτσι το παιχνίδι γίνεται γύρω από το όνομα. Τα «Αλεξάνδρα» και «Σαρλότ» θεωρούνται ως πιο πιθανά, ενώ -εάν τελικά το μωρό είναι αγόρι- οι περισσότεροι στοιχηματίζουν υπέρ του «Γεώργιος» και «Ιάκωβος».


Εκπρόσωπος της εταιρείας William Hill δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι οι περισσότεροι στοιχηματίζουν ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, εξαιτίας ενός σχολίου που είχε κάνει -εκ παραδρομής- η Κέιτ, τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

«Τα "Αλεξάνδρα" και "Σαρλότ" κυριαρχούν» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας, σημειώνοντας ότι πιθανά θεωρούνται και τα ονόματα: «Νταϊάνα», «Ελισάβετ», αλλά και «Βικτωρία».

Ως προς τα ανδρικά ονόματα, πρώτα έρχονται τα «Γεώργιος» και «Ιάκωβος» και ακολουθούν τα: «Ανδρέας», «Αρθούρος» και «Φίλιππος».

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, τα ποσά που έχουν παιχθεί είναι εξωπραγματικά, καθώς αγγίζουν συνολικά το ένα εκατ. λίρες, και μπορούν να συγκριθούν μόνο με τα χρήματα που παίζονται για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου