Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Σταρ του Hollywood σε παράνομα παιχνίδια εκατομμυρίων

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκονται τα παράνομα high stakes που γινόντουσαν στο Los Angeles και συγκέντρωναν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood όπως Leonardo Di Caprio, Ben Affleck και Matt Damon.


Πριν από δυο χρόνια περίπου μας είχαν απασχολήσει έντονα τα παράνομα high stakes που διοργάνωνε η πριγκίπισσα του πόκερ, Molly Bloom στα οποία πρωταγωνιστούσαν κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood.

Για να λάβει κάποιος μέρος σε αυτά τα παιχνίδια έπρεπε να έχει δεχτεί πρόταση, να γνωρίζει το σύνθημα που χρησιμοποιούσαν μεταξύ τους και φυσικά να διαθέτει για το παιχνίδι περισσότερα από $100,000 (τόσο ήταν το ελάχιστο buy in).

Κάποιοι από τους πιο γνωστούς θαμώνες των τραπεζιών ήταν ο γνωστός σε όλους μας Spiderman, Tobey Maguire, o Leonardo Di Caprio και οι πρωταγωνιστές του Rounders, Ben Affleck και Matt Damon.

Πριν από λίγο καιρό η Molly και ακόμη 33 άτομα βρέθηκαν κατηγορούμενοι για διοργάνωση παράνομων τυχερών παιχνιδιών και συμμετοχή σε αυτά και η δίκη τους έχει προγραμματιστεί για το 2014.

Σκοπός της Molly είναι μέχρι τότε να έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο της το οποίο θα περιγράφει τι γινόταν σε αυτά τα τραπέζια και θα αποκαλύπτει τα tells κάποιων από τους πιο κερδισμένους παίκτες.

Ο Maguire, ο οποίος θεωρείται ο καλύτερος παίκτης που πέρασε από αυτά τα τραπέζια και ο παίκτης που συγκέντρωσε τα περισσότερα κέρδη σύμφωνα με την Bloom όταν κρατάει ένα καλό φύλλο επιβραδύνει την αναπνοή του ενώ ο Matt Damon αν και ηθοποιός δεν… το έχει καθόλου με το poker face. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Bloom μια φορά που έχασε £25,000 προτίμησε να μην επιστρέψει καν στο τραπέζι.

Ο Di Caprio από την άλλη αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα παίκτη που δεν του αρέσει να χάνει.

Ενώ έχει αποδειχτεί πως όλοι αυτοί και ακόμη περισσότεροι πλούσιοι ηθοποιοί και επιχειρηματίες συμμετείχαν στα παράνομα high stakes τραπέζια κανένας τους δεν είναι στην λίστα με τους κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει η Bloom ήταν εκείνη που διάλεγε κάθε φορά ποιο θα ήταν το γκρουπ των 8 ατόμων που θα έπαιζαν μαζί ενώ τα high stakes άλλαζαν συχνά τόπο διεξαγωγής.

Πολλά από αυτά είχαν πραγματοποιηθεί στην βίλλα του Maguire όπου μάλιστα υπήρχε ένα εκπληκτικό τραπέζι αλλά και μηχάνημα καταμέτρησης ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τα παιχνίδια αυτά γινόντουσαν στο υπόγειο κλαμπ Viper Room το οποίο τότε ήταν του Johnny Depp.

Το μοίρασμα γινόταν από επαγγελματίες dealers και στο χώρο υπήρχαν κορίτσια για μασάζ προκειμένου να παραμένουν χαλαροί οι εκλεκτοί πελάτες.

Το φαγητό και τα ποτά τους αναλάμβαναν επαγγελματίες και όλα αυτά τα διοργάνωνε η Bloom η οποία είχε δικιά της εταιρεία catering και είχε φροντίσει μάλιστα κάθε παίκτης να έχει το δικό του “bottle girl” που θα του γέμιζε κάθε φορά το ποτήρι με το αγαπημένο του ποτό.

Οι φήμες θέλουν κάθε εβδομάδα 3 με 4 τέτοια παιχνίδια να γίνονται σε διάφορα μέρη αλλά η Bloom αρνείται πως τα διοργάνωνε η ίδια και λέει πως τα μόνα της έσοδα ήταν τα tips των παικτών τα οποία θα μπορούσαν να ξεπεράσουν κάθε φορά τα $100.000.

Υπολογίζεται πως σε αυτά τα παιχνίδια περισσότερα από $100.000.000 άλλαξαν χέρια.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου