Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

«Θα έπρεπε να συγχωνευτούν Μίλαν και Ίντερ»!

Μια... διαφορετική πρόταση από Μίνο Ράιολα

Είναι ο άνθρωπος που σε κάθε μεταγραφική περίοδο κινεί τα… νήματα και επηρεάζει την αγορά. Είναι ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και του Μάριο Μπαλοτέλι, ο Μίνο Ράιολα, ο οποίος φαίνεται πως έχει… επηρεαστεί από τους δύο πελάτες του και φροντίζει να προκαλεί σε κάθε εμφάνισή του. Κάτι που έκανε και το βράδυ της Πέμπτης, με τις δηλώσεις του που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της «Gazzetta dello sport».

«Το ποδόσφαιρο σήμερα είναι πολύ διαφορετικό από το παρελθόν. Πολλές ομάδες της Ευρώπης, με κεφάλαια που προέρχονται από τη Ρωσία ή τις Αραβικές χώρες, είναι οικονομικά πανίσχυρες. Αυτό έχει υποχρεώσει τις ιταλικές ομάδες να περιοριστούν σε ρόλο κομπάρσου. Για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση, υπάρχει μία και μοναδική λύση», είπε αρχικά ο Ράιολα, σαν να ήθελε να… ανάψει το φιτίλι.

Η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν δεδομένη και ήταν αυτή που, όντως, άναψε το… φιτίλι. «Ποια είναι αυτή η λύση;»

«Θα έπρεπε να συγχωνευτούν οι δύο ομάδες του Μιλάνου, η Μίλαν και η Ίντερ! Αντί να πουλούν τους καλύτερους παίκτες τους και να προσπαθούν να ισορροπήσουν τα οικονομικά τους, θα έπρεπε να δημιουργήσουν έναν σύλλογο, ο οποίος θα ήταν ισχυρός και θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη», ήταν η απάντηση του γνωστού μάνατζερ.

Πριν προλάβει να συνέλθει ο δημοσιογράφος από το σοκ, ο Ράιολα φρόντισε να τον… αποτελειώσει. «Το ίδιο θα πρότεινα και στη Ρόμα με τη Λάτσιο. Αντί να έχουν δύο μέτριες ομάδες, ας συγχωνευτούν για να φτιάξουν μία καλή».

Εννοείται πως ο… άτυχος δημοσιογράφος δεν τόλμησε να κάνει άλλη ερώτηση στον Ράιολα.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον, τώρα, είναι οι αντιδράσεις των οπαδών των ομάδων που αναφέρθηκαν στην… πρόταση του Μίνο Ράιολα.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου