Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Παρασκευή 3/2/2012

Γεια χαρά σε όλους!

Παρασκευή σήμερα και το νέο κουπόνι βρίσκεται ήδη στα χέρια μας. Φυσικά το μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και οι επιλογές βρίσκονται αύριο και μεθαύριο, αλλά έχουμε καιρό να μιλήσουμε για αυτά.

Σήμερα, οι αγώνες που έχει το κουπόνι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Κάθε άλλο. Ίσως από τα φτωχότερα κουπόνια για Παρασκευή και μάλλον αυτό οφείλεται στην απουσία αγώνων Β' Γαλλίας, που είχαμε συνηθίσει να βρίσκουμε στο πρόγραμμα αυτή τη μέρα.





Και μπορεί να μην έχουμε Β' Γαλλίας, επανέρχεται όμως στην ποδοσφαιρική δράση η Β' Γερμανίας. Το τελευταίο παιχνίδι, το είχαν δώσει οι ομάδες την περασμένη χρονιά και πιο συγκεκριμένα στις 18/12. Από τότε έχει περάσει πολύς καιρός, γι'αυτό στις επιλογές μας χρειάζεται προσοχή!

Ας δούμε με δυο λόγια κάποιες επιλογές για σήμερα...


ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ. Ως ένα από τα φαβορί, παίζοντας καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, έκλεισε η χρονιά με τη Γκρόιτερ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Παραδοσιακά τα τελευαταία χρόνια η Γκρόιτερ ξεκινάει δυνατά το πρωτάθλημα, διεκδικώντας την άνοδο, αλλά πάντα με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, κάτι παθαίνει αυτή η ομάδα και τα χαλάει όλα. Λέτε φέτος να ήρθε η χρονια της; Εγώ πάντως σήμερα θα την κοντράρω. Η Ντιναμό τουλάχιστον στην έδρα της, παρουσιάζεται ισχυρή και σίγουρα θέλει κι αυτή το καλό ξεκίνημα. Θα στηρίξω τους γηπεδούχους. και με αποδόσεις 3.30/3.25.

Επόμενη επιλογή θα είναι από Β' Γαλλίας και στο μοναδικό παιχνίδι της κατηγορίας που διεξάγεται σήμερα. ΑΝΖΕ - ΜΟΝΑΚΟ. Ο Ρώσος μεγαλομέτοχος που ανέλλαβε τη Μονακό ήδη προχώρησε σε 10 μεταγραφές! Ανάμεσα σε αυτούς και οι δικοί μας Τζιόλης και Τζαβέλας. Ήδη το κλίμα έχει αλλάξει στην ομάδα και πιστεύω πως στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος θα είναι ολοένα και καλύτερη. Από την άλλη η Ανζέ δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο. Αν η Μονακό "δέσει" γρήγορα και είναι προσεκτική δεν θα έχει πρόβλημα να φύγει με το διπλό. Στο 3.20 η απόδοσή του.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ. Η Ντόρτμουντ την περασμένη βδομάδα έπιασε κορυφή και πλέον το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος αποκτά εξαιρετικό ενδιαφέρον. Αν και κατά πολύ ανώτερη η Ντόρτμουντ και με την ψυχολογία πλέον μαζί της, το 1.45 κρίνεται πολύ μικρό για εκτός έδρας αναμέτρηση. Θα προτιμήσω το over στο 1.65 με όποιον κίνδυνο κι αν εμπεριέχει.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ           3.30/3.25
ΑΝΖΕ - ΜΟΝΑΚΟ                                            2   3.20
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ                  over   1.65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου