Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Προτάσεις - Σάββατο 4/2/2012

Η κακοκαιρία που πλήτει όλη την Ευρώπη, είναι η αιτία να αναβληθούν πολλά παιχνίδια ή και ολόκληρη αγωνιστική σε κάποιες περιπτώσεις.

Έτσι για κάποια παιχνίδια ίσως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθουμε, αν τελικά θα γίνουν. Ενώ και αυτά θα που γίνουν κανονικά, θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή μας, αφού πλέον θα παίξουν ρόλο στο παιχνίδι και οι εξωγενείς παράγοντες.





Μια ματιά στους αγώνες που έχουμε επιλέξει για σήμερα...


ΣΑΛΚΕ - ΜΑΙΝΤΖ. Η Σάλκε έκλεισε τη χρονιά που πέρασε με τον καλύτερο τρόπο. Έκανε ένα πολύ καλό σερί με αποτέλεσμα να μαζέψει τη διαφορά από την κορυφή. Όμως με την επανέναρξη της μπουντεσλίγκα, οι καλές εμφανίσεις είχαν και συνέχεια, οπότε, σε συνδυασμό με τα ανεπιτυχή αποτελέσμα της Μπάγερν, έπιασε κορυφή. Στο σημερινό παιχνίδι, σαφώς και υπερτερεί της Μάιντζ, η οποία όμως, είναι πάντα επικίνδυνη. Μικρό το 1.50 στον άσο, αλλά θα χρειαστούμε ένα τέτοια πάτημα.

Κ.Π.Ρ. - ΓΟΥΛΒΣ. Έδωσε χρήμα για μεταγραφές η Κ.Π.Ρ. και πλέον πορεύεται με ψυχολογία, αλλά και ποιότητα. Η Γουλβς από τη μεριά της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Αγνοεί τη νίκη εδώ και 9 αγωνιστικές. Αν δεν κερδίσει ούτε και σήμερα τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμα περοσσότερο, όσο αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Ο πρώην δικός μας, Σισέ, ήδη άνοιξε λογαριασμό με τους γηπεδούχους. Άσος με 1.80.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ. Σε καλή κατάσταση και οι δυο ομάδες. Παλεύουν για την 4η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Θέση που ως τώρα κρατάει η Λεβάντε, αλλά νομίζω πως αργά ή γρήγορα θα ξεφουσκώσει. Ίσως μικρό προβάδισμα για τους γηπεδούχους, αλλά στην τιμή που προσφέρεται ο άσος, δεν έχει καμιά αξία. Καλύτερα να ρισκάρτουμε στο 1.90 του over. Έτσι κι αλλιώς οι δυο ομάδες το έχουν το γκολ.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΑΛΚΕ - ΜΑΙΝΤΖ              1   1.50
Κ.Π.Ρ. - ΓΟΥΛΒΣ              1   1.80
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ      over  1.90



άλλες επιλογές

ΑΖΑΞΙΟ - ΝΙΣ                        1   2.20
ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΛΟΡΙΑΝ          1   1.90
ΘΕΛΤΑ - ΜΟΥΡΘΙΑ               1   1.50
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ   2-3 γκολ 1.70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου