Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Απόλυτο αφεντικό στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης


Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης κάλυψε σήμερα (όπως είχε δεσμευτεί) την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είχε προκηρυχθεί στις 15 Οκτωβρίου καταβάλλοντας 15 εκατ. ευρώ!

Με το σύνολο των 25 εκατ. ευρώ που έχει επενδύσει στον Δικέφαλο του Βορρά μέσω της ΔΙΜΕΡΑ ΕΠΕ, ο ποντιακής καταγωγής επιχειρηματίας έχει πλέον ποσοστό μετοχών που αγγίζει το 90% και καθίσταται απόλυτος κυρίαρχος της ποδοσφαιρικής ομάδας.


Από το ποσό των 15 εκατ. ευρώ, τα 11,5 εκατ. ευρώ αναμένεται να διατεθούν προκειμένου να κλείσει το θέμα των χρεών προς το Δημόσιο εφόσον όπως όλα δείχνουν, ψηφιστεί ο νόμος που θα δίνει την δυνατότητα στις ανώνυμες εταιρείες να καλύπτουν το σύνολο των οφειλών τους πληρώνοντας μόνο το πρωτογενές χρέος.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η DIMERA LTD κατέθεσε σε λογαριασμό της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. το ποσό των 14.976.000 € το οποίο προορίζεται για την συμμετοχή της στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας, που ολοκληρώνεται στις 15 Φεβρουαρίου 2013.

Ο κ. Ιβάν Σαββίδης, παραμένοντας πιστός στο όραμά του και εκπληρώνοντας τις υποσχέσεις του, έχει καταβάλλει στο διάστημα του τελευταίου οκταμήνου, μέσω της DIMERA LTD,  το συνολικό ποσό των 24.928.746 €».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου