Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ποντάρουν για το μέλλον της ΑΕΚ σε... κουπόνι στοιχήματος

Την ώρα που η ΑΕΚ δίνει «μάχη» για τη σωτηρία της στη Σούπερ Λίγκα σε επίπεδο δικαστηρίων πλέον, οι φίλοι του στοιχήματος μπορούν να ποντάρουν στο μέλλον του «Δικεφάλου».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Unibet προσφέρει αποδόσεις για κάθε πιθανό σενάριο σχετικά με το ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ΑΕΚ τη σεζόν 2013-2014.

Τη μεγαλύτερη απόδοση (20,00) δίνει η πιθανότητα να παραμείνει η ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα, αν κερδίσει την έφεση για τον αγώνα με τον Πανθρακικό και ανατρέψει το 0-1.

Αν κάποιος ποντάρει πως οι «κιτρινόμαυροι» θα βρίσκονται του χρόνου στη Football League 1 (η παλιά Β' Εθνική) θα βάλει τα χρήματά του με απόδοση 3,00, ενώ αν κάποιος πιστεύει πως η ΑΕΚ θα επιλέξει να πτωχεύσει και να αγωνιστεί -χωρίς χρέη- στη Football League 2 (τη Γ' Εθνική δηλαδή) θα ποντάρει τα χρήματά του με απόδοση 3,50.

Τη μικρότερη απόδοση, που σημαίνει πως θεωρείται το πιθανότερο σενάριο από τους υπεύθυνους της εταιρείας είναι η ΑΕΚ να επιλέξει τη λύση της συγχώνευσης και να συνεχίσει να αγωνίζεται σε μεγάλη κατηγορία. Η... θεωρεία αυτή, που έχει απόδοση 2,25, συναντά τις έντονες αντιδράσεις των φίλων του «Δικεφάλου» που έχουν διαβεβαιώσει πως δεν θα υποστηρίξουν οποιαδήποτε λύση δεν έχει μέσα το όνομα ΑΕΚ.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου