Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Δείτε όλα τα αξιοθέατα του κόσμου με 1,15 εκατομμύρια ευρώ

Η Πέτρα στην Ιορδανία, ένα από τα 962 παγκόσμια μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο που θα επισκεφτεί ο «ανώνυμος» Κινέζος υπερ-τουρίστας στη διετή περιήγησή του ανά την υφήλιο.

Τόσα θα πληρώσει ένας Κινέζος για να επισκεφτεί τα 962 μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς


Ένας πάμπλουτος Κινέζος θα πληρώσει ένα πακέτο διακοπών 1,15 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να επισκεφτεί, μέσα στα επόμενα δυο χρόνια, τα 962 μέρη της Γης που έχουν χαρακτηριστεί ως μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.


Ο νεαρός Κροίσος, που, όπως ισχυρίστηκαν συνεργάτες του «αυτή τη στιγμή εργάζεται στη διδακτορική του διατριβή και θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του», απάντησε θετικά στην πρόσφορα του ιντερνετικού γραφείου ταξιδιών πολυτελείας Veryfirstto.com, η οποία εξασφαλίζει στον σύγχρονο «Φιλέα Φογκ» μια επίσκεψη και στα 962 αξιοθέατα: ανάμεσά τους οι αρχαίοι ναοί του Ανκορ Βατ στην Καμπότζη, το Ταζ Μαχάλ της Ινδίας, οι πυραμίδες στην Αίγυπτο, η Απαγορευμένη Πόλη της Κίνας, οι πυραμίδες των Μάγιας στο Μεξικό και το οροπέδιο Μάτσου Πίτσου των Ινκας στο Περού.

Ο υπερ-τουρίστας θα περάσει και από την Ελλάδα, για να επισκεφτεί την Ακρόπολη, το Πυθαγόρειο της Σάμου, τη Δήλο, τα Μετέωρα και τους Δελφούς.

Το πακέτο διακοπών εκτός από το πρόγραμμα των ξεναγήσεων, εξασφαλίζει τις μεταφορές αεροπορικώς (στην πρώτη θέση) καθώς και τη διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία στα νησιά Μπαρμπέιντος, στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη, στο Λονδίνο, στη Βενετία και στη Μόσχα.

Το αντίτιμο των 1,15 εκατ. ευρώ δίνει τη δυνατότητα στον Κινέζο να φέρει μαζί του και ένα ακόμη άτομο, αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ταξιδιώτης θα κάνει μόνος ή με παρέα τον Γύρο του Κόσμου, που θα ξεκινήσει το 2014 και θα περιλαμβάνει 150 διαφορετικές χώρες ανα την υφήλιο.

«Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται σε όλους αυτούς που θέλουν να είναι οι πρώτοι που έχουν απολαύσει υπέροχες πολυτελείς εμπειρίες, χωρίς να δίνουν σημασία στο κόστος και αυτό το ταξίδι είναι σίγουρο ότι καλύπτει τις προσδοκίες αυτών των ανθρώπων», τονίζει ο ιδρυτής του Veryfirstto.com, Μαρσέλ Νομπίλ, ο οποίος ίδρυσε την ιστοσελίδα αυτή τον Νοέμβριο του 2012 κι ήδη προκάλεσε αίσθηση με τις προσφορές του από πέρσι τα Χριστούγεννα. Τότε προσέφερε ένα πολυτελές γεύμα τεσσάρων πιάτων ανά άτομο που κόστιζε 155.000 ευρώ και που θα προετοίμαζε ένας κορυφαίος σεφ και το επιτελείο του στο σπίτι (!) του πάμπλουτου καλοφαγά.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου