Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Τρίτη 24/1/2012

Καλημέρα σε όλους!


Νέο κουπόνι έχουμε σήμερα. Όχι από τα καλύτερα για να ρισκάρουμε τα χρήματά, αλλά με λίγη σκέψη ίσως καταλήξουμε σε κάποια παιχνίδια, πιο πολύ για να περάσει η μέρα μας.

Ας δούμε τι έχουμε για σήμερα...






ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΡΟΜΑ στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας. Αγώνας για το κύπελλο Ιταλίας. Η Γιούβε δείχνει μετά από χρόνια έτοιμη να επανέλθει στη θρόνο της και αυτός άλλωστε είναι και ο μεγάλος της στόχος. Η Ρόμα από τη μεριά της ύστερα από το πολύ κακό ξεκίνημα, έχει αρχίσει επιτέλους να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της, και παλεύει για τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα αποφύγω να πάω σε κάποιο σημείο, προτιμώντας να μείνω με το θέαμα. Over και απόδοση 1.80.

ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ. Επαναληπτικός αγώνας για το κύπελλο Ισπανίας. Με την Εσπανιόλ να έχει το προβάδισα ύστερα από τη νίκη με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι. Η Μιραντές αν και βρίσκεται δυο κατηγορίες χαμηλότερα έχει πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία εώς τώρα και όποιος την υποτίμησε το πλήρωσε ακριβά. Περιμένω από την Εσπανιόλ να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση. Διπλό με απόδοση 2.25.

Τέλος για σήμερα, με Κόπα Άφρικα. ΓΚΑΝΑ - ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ. Η Γκάνα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Σήμερα θέλει ένα καλό ξεκίνημα απέναντι στην αδύναμη Μποτσουάνα. Θα στηρίξουμε την προσπάθειά της, στο έστω και κάπως χαμηλό 1.30.



πιθανή μπόμπα...

Η έλευση του Φάνη Γκέκα στην ομάδα της Σαμψούντας ίσως έφερε θετική αύρα στην ομάδα. Πέτυχε δυο γκολ στο πρόσφατο παιχνίδι με την Όρντουσπορ και χάρησε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία. Θα ποντάρω στον ενθουσιασμό που επικρατεί και ΜΑΝΙΣΑΣΠΟΡ - ΣΑΜΣΟΥΝΣΠΟΡ    Χ2   με αποδόσεις 3.10/3.30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου