Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Σάββατο 21/1/12

Το γεγονός που ξεχωρίζει σήμερα είναι η επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα. Η αγωνιστική απραξία των ομάδων εδώ και ένα μήνα είναι ένας παράγοντας που πρέπει να προσέξουμε εφ' όσον στοιχηματίσουμε σε αυτά τα παιχνίδια. Οι ομάδες μπορούν να παρουσιαστούν με διαφορετική εικόνα από αυτή που μας είχαν συνηθήσει. Ίσως, λιγότερος επικίνδυνος τρόπος στοιχηματισμού να είναι τα γκολ, για αυτά τα παιχνίδια.

Στα υπόλοιπα πρωταθλήματα η αγωνιστική δράση συνεχίζεται κανονικά ενώ το βραδάκι θα έχουμε και την έναρξη του Κόπα Άφρικα, που θα μας κρατήσει συντροφιά για τις επόμενες περίπου 15 μέρες.

Ας ρίξουμε μια ματια στους αγώνες που ξεχωρίσαμε για σήμερα...




Ξεκινώντας από Ελλάδα θα κρατήσουμε το παιχνίδι ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Η ομάδα της Τρίπολης δείχνει ότι έχει καλή ομάδα και αρχίζει να πιάνει καλή απόδοση. Ιδιαίτερα εντός έδρας είναι πολύ δυνατή. Ο ΠΑΣ από τη μεριά του απογοητεύει. Στο πρόσφατο ματς κυπέλλου μεταξύ των δυο ομάδων στα Γιάννενα ο Αστέρας πήρε την πρόκριση με σπουδαίο διπλό 1-4. Θα στηρίξω την ομάδα της Τρίπολης στο 1.85 του άσου.

ΡΟΜΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ. Η Ρόμα αρχίζει και ρολάρει. Το 1.30 στον άσο, δεν είναι και η καλύτερη ευκαιρία του δελτίου, αλλά πλέον αυτή η ομάδα έχει αρχίσει και με πείθει. Η Τσεζένα θα είναι πάντα επικίνδυνη, όσο θα ψάχνει βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, όμως το έργο της σήμερα μόνο εύκολο δε θα είναι. Προβλέπω νίκη για τη Ρόμα και μεγάλο σκορ στον αγώνα. Οπότε ανεκτό και το 1.65 στο over.

Αν και οι πρεμιέρες κρύβουν σχεδόν πάντοτε εκπλήξεις, στην αποψινή πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Άφρικα και στο παιχνίδι ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΖΑΜΠΙΑ, θα στηρίξω το φαβορί. Θα σταθώ στο πολύ καλό ρόστερ των Σενεγαλέζων. Πιστεύω γενικά πως αυτή η ομάδα έχει τα προσόντα να προχωρήσει στη διοργάνωση και παρά την όποια αντίσταση των σημερινών τους αντιπάλων θα πάρει τελικά τη νίκη στο 1.60 του άσου.



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ    1   1.85
ΡΟΜΑ - ΤΣΕΖΕΝΑ                                   1   1.30  /  Over  1.65
ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΖΑΜΠΙΑ                              1   1.60



άλλες επιλογές


ΣΟΣΙΕΔΑΔ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.        Over  1.80
ΝΤ.ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ     2   2.15
ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΓΡΑΝΑΔΑ                         1   1.60 /  Over  1.90
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ               2-3 γκολ 1.70
ΛΙΝΤΣ - ΙΠΣΟΥΙΤΣ                                 1   1.60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου