Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Και ο ΟΠΑΠ "θύμα" της κρίσης!

Θύμα της κρίσης φαίνεται να πέφτει σιγά σιγά και ο Οργανισμός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου, καθώς σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία ο τζίρος στα πρακτορεία του, μόνο τον μήνα Δεκέμβριο(σε σχέση με πέρσι) έπεσε κατά 25%!

Όπως δημοσιεύει σε ρεπορτάζ της η Σοφία Μαυραντζά σε συνομιλία που έιχε με πράκτορες της Θεσσαλίας το ΚΙΝΟ, το Στοίχημα και το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο ήταν τα 3 πρώτα παιχνίδια που επέλεξε για τα φετινά Χριστούγεννα ο μέσος Έλληνας.

Την δικιά του γνώμη για την πτώση της κίνησης στα πρακτορεία ΟΠΑΠ δίνει ο πρόεδρος των ιδιοκτητών πρακτορείων του ΟΠΑΠ Μαγνησίας κ.Βαρακλιώτης υποστηρίζοντας ότι η φυγή λόγω κρίσης, εργατών Αλαβνικής υπηκότητας επηρέασε άμεσα τον τζίρο όσον αφορά το παιχνίδι του Στοιχήματος.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία παλαιότερων χρόνων, ο τζόγος ανθούσε το Δεκέμβριο κυρίως λόγω του Πρωτοχρονιάτικου Λαχείου. Φέτος ο Δεκέμβριος απλώς ισοσκέλισε τους πολύ «κακούς» μήνες, όπως τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο.


«Ο Δεκέμβριος πήγε αρκετά καλύτερα από τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, όμως και πάλι σε σχέση με πέρσι παρατηρήθηκε πτώση της τάξεως του 20%. Ο κόσμος τζογάρισε περισσότερο στο ΚΙΝΟ, το Στοίχημα και φυσικά στο Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο. Τα πιο νεανικά κοινά επέλεξαν τα νέα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, τα Monitor games και Go Lucky, που εδώ και λίγους μήνες έκαναν την εμφάνισή τους στα πρακτορεία», τονίζει ο πρόεδρος των ιδιοκτητών πρακτορείων του ΟΠΑΠ Μαγνησίας κ. Σωκράτης Βαρακλιώτης.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του ΟΠΑΠ, η μείωση στα παιχνίδια το πρώτο εξάμηνο του 2011 ανήλθε στο 20% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2010. Αίσθηση προκαλεί η άποψη ιθυνόντων, ότι κατά μεγάλο μέρος η μείωση στο «Πάμε Στοίχημα» οφείλεται στην αποχώρηση πολλών Αλβανών εργατών από την Ελλάδα, εξαιτίας της κρίσης.


«Προφανώς και αυτό ισχύει. Οι Αλβανοί παίζανε πολύ, συμμετείχαν στο τζίρο, όπως και σε κάθε οικονομική δραστηριότητα της χώρας. Από τότε που αποχώρησαν, όσοι αποχώρησαν, πολλοί από εμάς έχουν παρατηρήσει επιπλέον μείωση στο τζίρο. Πλέον τη μερίδα του λέοντος στα κλασικά παιχνίδια, ΠΡΟΠΟ, ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, έχουν οι συνταξιούχοι, ενώ εκείνοι που παίζουν τα πάντα, είναι οι μισθωτοί», σημειώνει ο κ. Βαρακλιώτης.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου