Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Σάββατο 28/1/2012

Περίεργο κουπόνι το σημερινό...

Αν και έχουμε το γνωστό κατεβατό του Σαββάτου με παιχνίδια από όλα τα πρωταθλήματα (Μόνο η Πρέμιερ απουσιάζει λόγω κυπέλλου), δεν υπάρχει για σήμερα αυτό το ένα ή δυο παιχνίδια που θα 'θελα ως πάτημα.


Ίσως να φταίει, πως έχει κλείσει η ψαλίδα ανάμεσα σε μικρούς και μεγάλους, ίσως οι μεγάλοι να παίρνουν ελαφρά κάποια παιχνίδια...τι να πω; Γεγονός, πάντως είναι πως στη σημερινή ημέρα δε μου έχει κάνει κάτι "κλικ".

Πριν δούμε τις σημερινές επιλογές, θα ήθελα να αναφέρω δυο χαρακτηριστικά παιχνίδια που άλλες φορές θα πόνταρα με κλειστά μάτια, αλλά τώρα φοβάμαι να το κάνω.




Το ένα είναι το παιχνίδι Μπρεστ - Παρί. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην έβαζα λεφτά στο καλοπληρωμένο διπλό (1.95) της Παρί. Και για να μην παρεξηγηθώ... Δεν λέω πως δε θα έρθει, λέω πως φοβάμαι να το παίξω.

Όπως επίσης φοβάμαι και τον άσο της Γιουβέντους απέναντι στην Ουντινέζε. Τους λόγους δε χρειάζεται να τους αναλύσω. Θα σταθώ μόνο στη αστεία απόδοση του 1.55 και δε θα πω κάτι περισσότερο. Αν και για μένα προσωπικά η Γιούβε είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του καμπιονάτο.


Δεν είναι τα μόνα που με φοβίζουν, είναι πολλά περισσότερα στη σημερινή μέρα. Τα παραπάνω είναι μια μικρή αναφορά. Στο στοίχημα εκτός από την τύχη, τη γνώση ο παίκτης πρέπει να έχει και τόλμη. Εγώ σήμερα δεν την έχω... θα πάω πολύ χαλαρά γι'αυτό και δε θέλω να κάνω ιδιαίτερη ανάλυση στα παιχνίδια.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.     over  1.75
ΛΕ ΜΑΝ - ΣΑΤΟΡΟΥ                    1   1.95
ΑΛΚΟΓΙΑΝΟ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ     Χ2   3.25/1.95
ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ            1   1.80
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ  2-3 γκολ   1.75
ΦΕΙΡΕΝΣΕ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ         over   1.60
ΓΚΑΝΑ - ΜΑΛΙ                        1   1.75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου