Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Δέκα και… μία στιγμές του Ανρί

Ονειρική ήταν η επιστροφή του Τιερί Ανρί στην Άρσεναλ και το Onsports σας παρουσιάζει τις καλύτερές του στιγμές με τους «κανονιέρηδες».

Διανύουμε μόλις τις πρώτες ημέρες του 2012, ωστόσο ήδη κάποιες στιγμές θα μείνουν ανεξίτηλες και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι από τις καλύτερες για το έτος που περνάμε.
Αναμφισβήτητα μία τέτοια έλαβε μέρος το βράδυ της Δευτέρας (9/1) στο «Έμιρατς». Εκεί που η Άρσεναλ δυσκολευόταν απέναντι στη Λιντς για τον 3ο γύρο του FA Cup και σα να ξυπνούσε το παρελθόν στο Λονδίνο.

Ο Τιερί Ανρί μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 68’ για να λύσει το γόρδιο δεσμό με τα αντίπαλα καρέ. Ο Γάλλος επιθετικός χρειάστηκε μόλις δέκα λεπτά για να σκοράρει ξανά μπροστά στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Ο Τιερί Ανρί επέστρεψε στην Άρσεναλ και το απέδειξε με τον πλέον πειστικό τρόπο. Το Onsports με τη βοήθεια του φωτογραφικού φακού, γυρνάει τον χρόνο πίσω και σας θυμίζει το flashback της καριέρας του διεθνούς επιθετικού με τους «κανονιέρηδες».




4 Αυγούστου 1999 – Η άφιξη του Ανρί στο «Χάιμπουρι»

henry1

Ο Γάλλος επιθετικός παίρνει μεταγραφή από τη Γιουβέντους στην Άρσεναλ έναντι του ποσού των 13.5 εκατομμυρίων ευρώ για να αντικαταστήσει τον Νικολάς Ανελκά.


18 Σεπτεμβρίου 1999 – Το πρώτο γκολ με τη Σαουθάμπτον

2

Ύστερα από εννέα παιχνίδια χωρίς γκολ, ο Τιερί Ανρί ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα της Άρσεναλ πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα ενάντια στη Σαουθάμπτον.



1 Οκτωβρίου 2000 – Απίστευτο γκολ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

henry2

Ο Ανρί «νικάει» τον πρώην του συμπαίκτη στη Μονακό, Φαμπιέν Μπαρτέζ με ένα φανταστικό τέρμα που μνημονεύεται ακόμα και σήμερα.



16 Νοεμβρίου 2002 – Υπέροχο γκολ στο ντέρμπι του Λονδίνου

henry3

Στο μεγαλύτερο ντέρμπι του Λονδίνου, απέναντι στη Τότεναμ ο Ανρί παίρνει την μπάλα πίσω από το κέντρο και περνώντας τους πάντες στο… διάβα του πετυχαίνει ένα φανταστικό τέρμα.



25 Νοεμβρίου 2003 – Η… άλωση του «Τζουσέπε Μεάτσα»

henry4

Με τον Τιερί Ανρί να είναι εκπληκτικός η Άρσεναλ περνάει με το νικηφόρο 5-1 από το «Τζουσέπε Μεάτσα» σε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ομάδας στην ιστορία της.



9 Απριλίου 2004 – Χατ – τρικ τίτλου

henry5

Η Άρσεναλ βρίσκεται δύο φορές πίσω στο σκορ από τη Λίβερπουλ, ωστόσο ο Ανρί με ένα χατ-τρικ δίνει τη νίκη στην ομάδα του και προβάδισμα επτά βαθμών από τους διώκτες της.



15 Μαΐου 2004 – Το πρωτάθλημα των «ανίκητων»

7
Η Άρσεναλ κατακτά το πρωτάθλημα του 2004 όντας αήττητη στα 38 παιχνίδια που έδωσε.
18 Οκτωβρίου 2005 – Για πάντα στην ιστορία
8

Ο Ανρί πετυχαίνει το 186ο τέρμα του και ξεπερνά τον Ίαν Ράιτ στους κορυφαίους σκόρερ του συλλόγου



1 Φεβρουαρίου 2006 – Πρώτος στη Premier League

9

Ο επιθετικός της Άρσεναλ καταρρίπτει το ρεκόρ του Κλιφ Μπάστιν με τα γκολ στο πρωτάθλημα.



7 Μαΐου 2006 – Αντίο «Χάιμπουρι»

10

Ο Τιερί Ανρί και η Άρσεναλ αποχαιρετούν το «Χάιμπουρι» μετά από 93 χρόνια με τον Γάλλο επιθετικό να πετυχαίνει χατ-τρικ στο παιχνίδι με την Έβερτον.



9 Ιανουαρίου 2012 – Η επιστροφή…

161884hp2

Ο Ανρί φτάνει τα 227 τέρματα με την Άρσεναλ στην επιστροφή του ύστερα από μία τετραετία στη ξενιτιά.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου