Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Σάββατο 14/1/2012

Αν και Σάββατο σήμερα και η λίστα με τους αγώνες στο κουπόνι είναι μακριά, η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτικα να ξεχωρίσω παιχνίδια με τα οποία αξίζει να ασχολθούμε στοιχηματικά.

Παραδοσιακά ο Ιανουάριος είναι μήνας που βλέπουμε αρκετές εκπλήξεις. Κάτι η κούραση που αρχίζει να βαραίνει τις ομάδες και κάτι η διακοπή στα περισσότερα πρωταθλήματα μας αποσυντονίζει όλους. Και παίκτες των ομάδων και παίκτες του στοιχήματος.

Έτσι για σήμερα κράτησα λίγα παιχνίδια και οι επιλογές είναι σχετικά χαμηλές μέχρι να πιάσουμε ρυθμό. Ας δούμε λοιπόν τι έχουμε απόψε...





ΚΑΤΑΝΙΑ - ΡΟΜΑ. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο για καμιά από τις δυο ομάδες. Θα δώσω όμως ένα προβάδισμα για τη φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό Ρόμα. Με τις εμφανίσεις της στα τελευταία παιχνίδια, τόσο για το πρωτάθλημα, όσο και για το κύπελλο. έχει δείξει εμφανώς βελτιωμένη. Η πορεία της Κατάνια δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθήσει. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά όταν υποδέχεται τους μεγάλους, βγάζει πάθος. Θα στηρίξω τη φορμαρισμένη Ρόμα στο 2.10 του διπλού.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΤΟΥΛΟΥΖ. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Παρί που έχει σαν πρώτο στόχο την επάναδο στο θρόνο ύστερα από πολλά χρόνια. Στα μέτρα της το σημερινό παιχνίδι, αν και η Τουλούζ χρειάζεται προσοχή. Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα η Παρί θα βρει τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα της Τουλούζ, η οποία θα κατέβει να αγωνιστεί με κύριο μέλημα την καλή αμυντική λειτουργία. Στο 1.50 βρίσκουμε τον άσο.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ. Η γηπεδούχοι διαθέτουν εξαιρετική ομάδα για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ήδη έχουν αρχίσει να πιάνουν ρυθμό και πιστεύω πως τελικά θα πάρουν μια από τις δυο θέσεις που δίνουν την απ'ευθείας άνοδο. Ο σημερινός τους αντίπαλος είναι μια ομάδα που στα εκτός χάνεται. Το 1.50 για τον άσο της Βαγιαδολίδ είναι ένα από τα καλά στάνταρ του κουπονιού.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΚΑΤΑΝΙΑ - ΡΟΜΑ                             2   2.10
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΤΟΥΛΟΥΖ         1   1.50
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ - ΑΛΚΟΡΚΟΝ               1   1.50


άλλες επιλογές

ΑΖΑΞΙΟ - ΟΣΕΡ         1Χ   2.50/3.00
ΦΟΛΚΕΡΚ - ΕΙΡ           1   1.45
ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΡΕΑΛ     NG  1.85
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΣΤΟΟΥΚ   2-3 γκολ  1.80
ΤΟΡΙΝΟ - ΑΣΚΟΛΙ       1   1.45


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου