Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Τετάρτη 18/1/2012

Γράφαμε χθες, για την επικινδυνότητα που κρύβει το ποντάρισμα στους αγώνες κυπέλλου,α νεξαρτήτου χώρας και ποδοσφαιρικού επιπέδου και ήρθε ο Πανσερραικός, εδώ στην εγχώρεια διοργάνωση, να μας επαληθεύσει. Ξάνθη - Πανσερραικός 0-1 χθες, και το φαβορί και "σιγουράκι" 1.30, πήγε περίπατο. 8.00 παρακαλώ πλήρωνε το διπλό του Πανσερραικού.

Και από τις Σέρρες, πάμε στη Μαδρίτη...! Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα έχουμε απόψε, σε ένα ακόμα el classico, αυτή τη φορά για το κύπελλο Ισπανίας.




Από 'κει και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα περιέχει παιχνίδια για τη Β' κατηγορία Γαλλίας, τα εξ' αναβολής παιχνίδια της superleague Παναθηναικός - Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός - Άρης. Στα υπόλοιπα... κύπελλα...κύπελλα...κύπελλα! ΄

Ας δούμε αναλυτικότερα...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Μετά την παλικαρίσια του νίκη στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ, ο Παναθηναικός θέλει να συνεχίσει με νίκη επί της Δόξας. Μιας ομάδας ομάδας που έκοψε βαθμούς, τόσο από τον Ολυμπιακό, όσο κι από την Α.Ε.Κ. Καταρχήν, δεν περιμένω στραβοπάτημα από τον Παναθηναικό. Έχει την ευκαιρία με νίκες στα δυο παιχνίδια που χρωστάει να πιάσει κορυφή. Αν και όταν βλέπω πλεονεκτήματα σε ομάδες τα αποφεύγω όπως ο διάβολος το λιβάνος, σήμερα θα ακολουθήσω τους πράσινους. Πιστεύω θα καλύψουν τη διαφορά του ενός τέρματος που δίνει ο ΟΠΑΠ στους φιλοξενούμενους. Το 1.30 δεν είναι ευκαιρία, αλλά ένα καλό πάτημα για το παρολί μας μας.

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ. Οι Βάσκοι με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους, με έχουν πείσει περισσότερο ως σύνολο, από τους νησιώτες. Με δεδομένο και ότι μια εκ των Ρεάλ ή Μπάρτσα θα μείνουν εκτός συνέχειας, αυξάνονται οι πιθανότητες των υπόλοιπων ομάδων να συνεχίσουν στο θεσμό. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί και η Μπιλμπάο που με το καλό σύνολο που διαθέτει θα ψάξει σίγουρα τη διάκριση. Δυνατή έτσι κι αλλιώς στην έδρα της, θα στηρίξω στο 1.40 του άσου.

Και φτάνουμε στο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας... ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Οι δυο καλύτερες ομάδες του κόσμου συναντώνται αυτή τη φορά σε αγώνα κυπέλλου. Με τη Μπαρτσελόνα να έχει πάρει τον αέρα της βασίλισσας στις τελευταίες τους αναμετρήσεις. Αν και τα προγνωστικά σε αυτά τα παιχνίδια πολλές φορές πηγαίνουν περίπατο, θα στηρίξω τους γηπεδούχους στο και με αποδόσεις 2.45/3.20.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ       1 (Φ1)    1.30
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ              1   1.40
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ           1Χ   2.45/3.20


άλλες επιλογές

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ    Χ2   2.90/2.25
ΑΜΙΑΝ - ΜΟΝΑΚΟ          Χ2   2.85/2.80
ΜΠΑΣΤΙΑ - ΧΑΒΡΗ         over   1.90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου