Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Τετάρτη 25/1/2012

Ημέρα σπουδαίων αναμετρήσεων η σημερινή. Παιχνίδια κυπέλλων ως επί το πλείστον περιλαμβάνει το κουπόνι μας.

Αναμφίβολλα ο αγώνας που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλος από το ισπανικό el classico. Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ένα αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey, αλλά πρωτίστος και το γόητρο των δυο συλλόγων.

Όμως, πέρα από το classico, μέγαλα παιχνίδια έχουμε και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Ας πάρουμε τα πράγματα με μια σειρά και να δούμε, τι έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα.






ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ. Επαναληπτικός ημιτελικός για το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Η Λίβερπουλ είχε επικρατήσει 0-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Μάντσεστερ. Σίγουρα στη Λίβερπουλ βλέπουν ως διέξοδο την κατάκτηση του τροπαίου, ώστε να κλείσουν με ένα τίτλο τη φετινή χρονιά, πόσο μάλλον τώρα που έχουν κάνει το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή στον τελικό. Αυτό δε σημαίνει πως η Σίτι θα μείνει παρατηρητής στον αγώνα. Φυσικά και θα ψάξει την ανατροπή. Όμως στο έργο της δε θα έχει σύμμαχο την παράδοση, αφού έχει ξεχάσει από πότε έχει να φύγει με διπλό από το Άνφιλντ. Όπως και να έχει πρόκειτε για δύσκολο παιχνίδι. Αν και δίνω ένα μικρό προβάδισμα στη Λίβερπουλ, όσο αφορά την πρόκριση, θα προτιμήσω να μην πάω σε σημείο, παρά να ψάξω το 1.75 για τα 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων.

ΝΑΠΟΛΙ - ΙΝΤΕΡ. Από τη στιγμή που η Ιταλία θα βγάλει μόνο τρεις ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ και αφού εκεί είναι το πολύ χρήμα, είναι λογικό ομάδες όπως η Νάπολι και η Ίντερ με κοινό στόχο στο πρωτάθλημα το πλασάρισμα στην τριάδα, να αφήσουν σε δεύτερη μοίρα το ιταλικό κύπελλο. Στις λεπτομέριες αναμένετε να κριθεί η αναμέτρηση στο Σαν Πάολο. Νοκ άουτ, ο προημητελικός και το 1.75 για τα 2-3 γκολ είναι μάλλον κατάλληλη επιλογή και για αυτό το παιχνίδι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. El classico μέρος τρίτο για φέτος...και σίγουρα θα έχουμε και συνέχεια.. Η Μπάρτσα έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκρισης, αφού επικράτησε στον πρώτο αγώνα 1-2 στο Μπερναμπέου. Γενικώς στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια η Μπαρτσελόνα έχει πάρει τον αέρα των μαδριλένων, αλλά όπως και να έχει απόδοση 1.55 για τον άσο σε τέτοιο παιχνίδι είναι επιοικώς απαράδεκτη. Ισως να αξίζει να κοντράρουμε σε μονό παιχνίδι τη Μπαρτσελόνα μιας τη Ρεάλ δεν τη βρίσκεις κάθε μέρα στο 4.50, αλλά για το παρολί μας πιο καλή επιλογή θεωρώ κι εδώ το 2-3 γκολ που πληρώνει με 2.00.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ      2-3 γκολ   1.75
ΝΑΠΟΛΙ - ΙΝΤΕΡ                                2-3 γκολ   1.75
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ   2-3 γκολ   2.00


άλλες επιλογές


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ                 over  1.55
Ι.ΜΠΟΥΓΙΟΚΣΕΧΙΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ    2   1.75
ΛΙΒΥΗ - ΖΑΜΠΙΑ                                      2   1.75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου