Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Κυριακή 22/1/2012

Σε ικανοποιητικά επίπεδα κινηθήκαμε τις προηγούμενες δυο ημέρες. Ας ελπίσουμε ότι οι επιτυχίες θα έχουν και συνέχεια.

Η σημερινή ημέρα έχει λίγο απ' όλα. Έχει και τα μεγάλα παιχνίδια (βλέπε Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουν.), έχει κομβικές αναμετρήσεις για την πορεία ορισμένων ομάδων, έχει κύπελλο (Γαλλία), έχει και Κόπα Άφρικα. Οι επιλογές, λοιπόν, άφθονες για σήμερα, ικανές να καλύψουν το κάθε γούστο.

Ας δούμε, όμως τι επιλέξαμε να κρατήσουμε για σήμερα...





ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ. Η ομάδα του Περιστερίου παραδοσιακά δυσκολεύει τους πράσινους. Χωρίς οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας να είναι ιδιαίτερα καλές, ο Ατρόμητος παραμένει πάντα επικίνδυνος, οπότε το 1.30 του άσου δεν έχει καμιά στοιχηματική αξία. Ο Παναθηναικός στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει τη φρεσκάδα που όλοι θαυμάσαμε στα μισά του α' γύρου. Για το σημερινό παιχνίδι, πιστεύω πως θα κινηθεί στα όρια του όβερ, γι'αυτό και θα επιλέξω κάτι ενδειάμεσο. 2-3 γκολ με 1.75 απόδοση.

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. Κακή η εικόνα των κανονιέριδων στα τελευταία παιχνίδια. Βέβαια, το ίδιο θα μπορούσε να πει κανείς και για τη Γιουνάιτεντ. Όμως όταν έρχεται η ώρα για τα μεγάλα παιχνίδια, συνήθως τα προβλήματα και οι κακές εμφανίσεις μένουν στην άκρη. Φύση επιθετικές και οι δυο ομάδες, θα ψάξουν σίγουρα το γκολ και τη νίκη. Οπότε και πρώτη μας επιλογή για το παιχνίδι αυτό το over με 1.70. Από 'κει και πέρα και αν ψάξουμε για σημείο, θα πρέπει να θυμηθούμε το ματς του πρώτου γύρου.



8-2 είχε επικρατήσει η Γιουνάιτεντ. Δεν έδειξε κανένα οίκτο για τους αντιπάλους της. Λογικά η Άρσεναλ σήμερα θα επιζητήσει την εκδίκηση. Οι αποδόσεις των γηπεδούχων αξίζουν ένα ποντάρισμα. 2.65 δίνει η νίκη τους και 3.10 η ισοπαλία.

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΣΟΥΔΑΝ. Η Ακτή είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το φετινό Κόπα Άφρικα. Κάτι η απουσία των μεγάλων παραδοσιακών δυνάμεων της Αφρικής και κάτι το πολύ καλό ρόστερ της ομάδας της Ακτής, την καθιστούν το μεγάλο φαβορί. Θεωρώ ότι από σήμερα κιόλας θα δείξει τα δόντια της απέναντι στο αδύναμο Σουδάν. Το 1.60 που πληρώνει το over είναι εξεραιτικά πιθανό.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ     2-3 γκολ   1.75
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.          over    1.70  /  1Χ   2.65/3.10
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΣΟΥΔΑΝ         over    1.60

άλλες επιλογές

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ            1   1.80
ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ   2   1.75
ΙΝΤΕΡ - ΛΑΤΣΙΟ                         Over  1.80


πιθανή μπόμπα...

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ    Χ2   3.35/4.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου