Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Δεν εγγυάται η UEFA για τα «στημένα»!

Φαίνεται πως η υπόθεση των «στημένων» αγώνων που συγκλόνισαν το καλοκαίρι τον κόσμο του ποδοσφαίρου στην χώρα μας δεν έχει κλείσει, καθώς η UEFA με έγγραφο που απέστειλε προς τον ένατο τακτικό ανακριτή, Γιώργο Κασίμη, δεν εγγυάται πως οι εν λόγω αγώνες ήταν διεφθαρμένοι!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sportday, ο κύριος Κασίμης, είχε αποστείλει στις 13 Δεκεμβρίου έγγραφο προς την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, και στο οποίο ζητούσε διευκρινίσεις για τον τρόπο με τον οποίο τα παιχνίδια κρίνονται ως διεφθαρμένα, με την απάντηση να έρχεται στις 23 Ιανουαρίου, και στην οποία η UEFA ανέφερε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί πως όντως τα παιχνίδια στην χώρα μας «στήθηκαν»!

«Η ανάλυση των αποτελεσμάτων και των αποδόσεων δεν επιτρέπει από μόνη της να αναγνωρίσουμε τα φυσικά πρόσωπα που μπορεί να έχουν ενεργήσει για να στήσουν μία αναμέτρηση», αναφέρει το χαρακτηριστικό απόσπασμα της απαντητικής επιστολής της UEFA στον κ. Κασίμη και προσθέτει: «Έχουμε αποστείλει στην Ελληνική Ομοσπονδία τις αναφορές που μας εστάλησαν. Δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλουμε πως αν τα παιχνίδια στήθηκαν για λόγους που αφορούν το στοίχημα, τότε αυτό θα αποτυπωθεί στη διακύμανση των αποδόσεων σε μία και γενικότερα περισσότερες εταιρείες στοιχήματος, οι οποίες εξετάζονται από την εταιρία που συνεργαζόμαστε και επομένως ανιχνεύονται από το σύστημα παρακολούθησης. Παρ' όλα αυτά δεν έχουμε καμία απόλυτη εγγύηση», αναφέρει η απάντηση στην UEFA.

Πλέον, η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, καθώς οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση έχουν στα χέρια τους ένα δυνατό στοιχείο υπεράσπισης και πλέον οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες…




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου