Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Κυριακή 15/1/2012

Δίχως άλλο το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι το ντέρμπι του Μιλάνου ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ.

Πέρα από αυτό έχουμε σπουδαία παιχνίδι σε όλα τα πρωταθλήματα, αλλά όπως έδειξαν και τα χθεσινά αποτελέσματα χρειάζεται προσοχή στις επιλογές μας.

Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στα παιχνίδια που κρατάμε για σήμερα...







ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Ο Παναθηναικός ύστερα από τον αποκλεισμό του από το κύπελλο, έχει πλέον αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βέβαια, οι τελευταίες εμφανίσεις των πρασίνων κάθε άλλο παρά ικανοποίηση προσφέρουν στους φίλους της ομάδας. Ο ΠΑΣ από τη μεριά του συνεχίζει τις απογοητευτικές εμφανίσεις. Γενικώς με τις εμφανίσεις τους και οι δυο δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Θα προτιμήσω το 1.75 για τα 2-3 γκολ στο σύνολο τερμάτων.

ΜΙΛΑΝ - ΙΝΤΕΡ. Στο μεγάλο ντέρμπι του ιταλικού βορρά αναμένεται μεγάλη μάχη. Η διαφορά των δυο ομάδων δεν είναι αυτή που δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Η Ίντερ ύστερα από το πολύ κακό ξεκίνημα έχει βελτιώσει την εικόνα της και έχει ψαλιδίσει τη διαφορά. Με νίκη σήμερα, εκτός από το γόητρο, θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή. Η Μίλαν, βέβαια, της έχει πάρει τον αέρα τα τελευταία χρόνια, όπως δείχνει και η παράδοση, αλλά όπως λέγεται και οι παραδόσεις είναι για να σπάνε... Προσωπικά θα ρισκάρω στο θετικό αποτέλεσμα της Ίντερ και σε αποδόσεις 3.10/3.10.

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΛΙΛ. Μεγάλο παιχνίδι και στο γαλλικό πρωτάθλημα με τους Μασσαλούς να υποδόχονται την περσινή πρωταθλήτρια Λιλ. Έχει βελτιωθεί η Μαρσέιγ, ύστερα από το κάκιστο ξεκίνημα και με νίκη στο σημερινό ντέρμπι θα πλασαριστεί για τα καλά στις πρώτες θέσεις. Η Λιλ από τη μεριά της έχει ξεχάσει από πότε έχει να ηττηθεί φέτος στο πρωτάθλημα, αλλά παρά το γεγονός αυτό θα πάρω το ρίσκο για τον άσο του 2.05.



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ           2-3 γκολ   1.75
ΜΙΛΑΝ - ΙΝΤΕΡ                     Χ2   3.10/3.10
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΛΙΛ                        1   2.05
              


άλλες επιλογές

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΡΗΣ        Χ2  2.85/3.15
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.  Χ2   2.85/2.90
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΛΕΤΣΕ     over  1.70
ΛΑΤΣΙΟ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ      over  1.90

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου