Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Καυγάς συμπαικτών για ένα πέναλτι!


Σκηνές ροκ σε ματς για την αγγλική League 1, με δύο παίκτες της Μπέρι να συμμετέχουν σε άγριο καυγά για το ποιος θα αναλάβει την εκτέλεση ενός πέναλτι.


Η αναμέτρηση της Μπέρι με τη Γέοβιλ το περασμένο Σάββατο ήταν ήδη 2-1 από το πρώτο 20λεπτο, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 35ο λεπτό και είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Σε εκείνο το σημείο όμως χάθηκε ο έλεγχος. Ο Τζιλς Κόουκ που είχε κερδίσει το πέναλτι γράπωσε τη μπάλα και πήγε με το "έτσι θέλω" να τη στήσει στην άσπρη βούλα, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του συμπαίκτη του, Στίβεν Σουμάχερ.

Για τον απλούστατο λόγο ότι ο αρχηγός της Μπέρι ήταν εκείνος που εκτελεί όλα τα πέναλτι για τη Μπέρι κατόπιν απόφασης του προπονητή, Ρίτσι Μπάρκερ.

Το γεγονός όμως αυτό δεν "έπεισε" τον Κόουλ να "κάνει πάσο" δίνοντας τη μπάλα στον συμπαίκτη του, για να ακολουθήσει "εμφύλιος καυγάς" μέσα στην περιοχή και να επέμβουν οι συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν.

Τελικά ο Σουμάχερ βγήκε διπλός νικητής στην "αναμέτρηση" με τον συμπαίκτη του, αφού και πήρε πάνω του το χτύπημα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 3-1 (3-2 το τελικό σκορ).

"Ο Στίβεν Σουμάχερ είναι ο αρχηγός, τον έχω δώσει την ευθύνη να χτυπάει τα πέναλτι και απ'όσο γνωρίζω όλη ομάδα το γνωρίζει αυτό", δήλωσε μετά το ματς ο τεχνικός της Μπέρι, βγάζοντας ουσιαστικά στη... σέντρα τον παρορμητικό Κόουκ.

Δείτε το κωμικό σκηνικό με πρωταγωνιστές τους παίκτες της Μπέρι.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου