Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Με σύνθημα... τη διακριτικότητα

Όταν κάποιος μπαίνει σε ένα sex shop δεν θέλει να το βγάζει και κοινό ανακοινωθέν. Επιθυμεί διακριτικότητα, καθώς πρόκειται για μία προσωπική, ιδιωτική στιγμή. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβαινε μέχρι σήμερα στο Χερτφορντσάιρ της Μ. Βρετανίας.


Οι πελάτες διπλανής παμπ είχαν τοποθετήσει ένα καμπανάκι, ώστε μόλις κάποιος έμπαινε στο sex shop, οι πελάτες της παμπ ειδοποιούνταν κι έβγαιναν έξω χειροκροτώντας και ζητωκραυγάζοντας για τον εκάστοτε πελάτη του καταστήματος σεξουαλικών βοηθημάτων.

Αν και το συγκεκριμένο sex shop λειτουργούσε 20 χρόνια κι είχε σταθερή πελατεία, τον τελευταίο καιρό οι... θαμώνες του είχαν διακόψει τις επισκέψεις τους καθώς ένιωθαν ενοχλημένοι από τη θύελλα χειροκροτημάτων που τους συνόδευε άμα τη αφίξει τους στο αγαπημένο τους κατάστημα. Έτσι, ο διευθυντής του sex shοp αποφάσισε να αλλάξει την είσοδο του καταστήματος την οποία μετέφερε πλαγίως του κτιρίου, που δεν έχει θέα στην παμπ ή στον δρόμο και οι πελάτες μπαίνουν με την ησυχία τους και με την απόλυτη μυστικότητα που έχουν ανάγκη. Φυσικά ακόμη υπάρχει η κεντρική είσοδος την οποία χρησιμοποιεί μόλις το 1/3 των πελατών, ενώ οι θαμώνες της παμπ συνεχίζουν την ενθουσιώδη υποδοχή έστω σε λιγότερους επισκέπτες του διπλανού καταστήματος.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου