Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Τρίτη 31/1/2012

Νέο κουπόνι σήμερα, με εμβόλιμες αγωνιστικές σε δυο από τα κορυφαία πρωταθλήματα. Πρέμιερ Λιγκ και Α' Ιταλίας. Καθώς επίσης πολλά εξ' αναβολής παιχνίδια, αλλά και αγώνες κυπέλλου.

Ας δούμε τι έχουμε για σήμερα Τρίτη...







Θα ξεκινήσω με τον ημιτελικό του κυπέλλου Ισπανίας. ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ. Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα να βλέπουμε μια ομάδα γ' κατηγορίας να φτάνει ως τους "4" σε μια χώρα όπως η Ισπανία με πολλές και καλές ομάδες. Η Μπιλμπάο νομίζω πως θα πάει να αγωνιστεί, έχοντας κατά νου τα παθήματα ομάδων όπως η Σανταντέρ, η Βιγιαρεάλ και η Εσπανιόλ. Πιστεύω θα σεβαστεί τον αντίπαλο και δε θα τον υποτιμήσει. Οπότε θα στηρίξω το διπλό στο 1.70, ενώ έχω στο μυαλόπ μου και το 2-3 γκολ με 1.75.


ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΣΤΟΟΥΚ. Τη μια σφαλιάρα, ύστερα από την άλλη δέχεται η Γιουνάιτεντ. Έπειτα και από τον αποκλεισμό της, το Σάββατο, στο κύπελλο από τη Λίβερπουλ, μόνος στόχος που της απέμεινε για φέτος είναι το πρωτάθλημα. Λογικό είναι να ρίξει εκεί όλο τα βάρος, όμως σήμερα θα βρει απέναντι της τη Στόουκ, μια ομάδα που έχει αποδείξει πως είναι σκληρό καρύδι. Φυσικά δεν αξίζει να συζητήσουμε καν για το 1.20 στον άσου. Ούτε καν για το 1.45 του όβερ. Όχι δε θα κοντράρω τη Γιουνάιτεντ, απλά επειδή πιστεύω πως θα δυσκολευτεί θα πάω με το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00.

ΠΑΡΜΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. Φυσικά και η Γιούβε είναι το μεγάλο φαβορί. Είχε αποδείξει με τις φετινές της εμφανίσεις πως ακόμα και όταν δεν είναι καλή μπορεί να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα, γεγονός που την κάνει εκ των φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία. Λογικά μπορεί να σήμερα να φύγει με μια "επαγγελματική" νίκη, αλλά ας μην υποτιμάμε και την Πάρμα. Γι' αυτό το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να πάμε κι εδώ με τα 2-3 γκολ (1.75).


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΙΡΑΝΤΕΣ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ          2   1.70 / 2-3 γκολ   1.75
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. - ΣΤΟΟΥΚ          2-3 γκολ   2.00
ΠΑΡΜΑ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ                      2-3 γκολ   1.75


άλλες επιλογές

ΤΟΡΙΝΟ - ΒΙΤΖΕΝΤΖΑ        1   1.50
ΒΕΡΟΝΑ - ΓΚΡΟΣΕΤΟ       1   1.70
ΣΟΥΟΝΣΙ - ΤΣΕΛΣΙ            2   1.65
ΝΙΓΗΡΑΣ - ΜΑΡΟΚΟ     over  1.85

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου