Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Προτάσεις - Κυριακή 29/1/2012

Καλημέρα σε όλους !

Πριν δούμε τα σημερινά παιχνίδια, δυο κουβέντες για χθες. Έγραφα, λοιπόν, πως δε μου αρέσει τόσο το κουπόνι και με δυσκόλευε να βρω κάποια πατήματα. Τέλικα στις προτάσεις μας παραλίγο να έχουμε το απόλυτο. Ίσως η χαλαρότητα με την οποία τελικά αντιμετωπίσαμε το κουπόνι και αυτή η διάθεση "play for fun" μας απελευθέρωσε.

Με την ίδια συνταγή θα κινηθούμε και σήμερα. Λίγα χρήματα για ποντάρισμα και καλή διάθεση!






Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ. Ντέρμπι δικεφάλων, απόψε στο ΟΑΚΑ, σε μια άτυπη ρεβάνς της προ εβδομάδων αναμετρησής τους για το κύπελλο. Τότε νικητής είχε αναδειχθεί ο Π.Α.Ο.Κ., που αν και πήρε την πρόκριση, αποκλείστηκε στη συνέχεια από τον Ατρόμητο, δημιουργώντας γκρίνια στις τάξεις των οπαδών. Από την άλλη διοικητηκές εξελίξεις απασχολούν και τις δυο ομάδες, οξύνοντας κι άλλο τα προβλήματά τους. Στο αγωνιστικό κομμάτι ίσως να έδινα ένα μικρό προβάδισμα στην Α.Ε.Κ. και στο 1.95 του άσου, αλλά τελικά αποφάσισα να κινηθώ ψάχνοντας τα 2-3 γκολ με απόδοση 1.70.

ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ. Ο Άρης δείχνει να βρείσκειντα πατήματά του στα τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα της Λειβαδιάς παρουσιάζει χτυπητές αδυναμίες. Νομίζω τελικά, οι κιτρινόμαυροι δε θα έχουν πρόβλημα να πανηγυρίσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στο 1.45 του άσου.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΣΙΕΝΑ. Θα κρατήσω την υπεροχή των "βιόλα" στις εντός έδρας αναμετρήσεις της.
Η Σιένα δεν έχει γνωρίσει ακόμα τη χαρά της νίκης σε εκτός έδρας παιχνίδι και σήμερα το έργο της δε θα είναι εύκολο. Θα κρατήσω τον άσο στο 1.70.




ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Α.Ε.Κ. - Π.Α.Ο.Κ.                   2-3 γκολ   1.70
ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ             1   1.45
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΣΙΕΝΑ              1   1.70



άλλες επιλογές

ΡΟΜΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ    over  1.70
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ       2-3 γκολ  1.80
ΛΕΤΣΕ - ΙΝΤΕΡ                2 ημ.   1.85


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου