Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Παρασκευή 18/11/2011

Μετά τα τελευταία φτωχά κουπόνια, επιστρέφουμε επιτέλους σε κανονικούς ρυθμούς. Το κουπόνι επανέρχεται με πλήρες πρόγραμμα σε όλες τις χώρες και όλες τις κατηγορίες.

Πάμε να κάνουμε ένα μικρό ζέσταμα σήμερα, αφού το κυρίως πιάτο σερβίρεται Σάββατο και Κυριακή με το ελληνικό " El Classico " να ξεχωρίζει.

Ας δούμε τι έχουμε για σήμερα....




Με γαλλικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσω και τον αγώνα ΛΥΩΝ - ΡΕΝ. Σε κακό δαίμονα της Λυών έχει εξελιχθεί την τελευταία πενταετία η Ρεν. Έχει πέρι 5 σερί ισοπαλίες, από τις οποίες οι τέσσερις τελαυταίες είναι και με το ίδιο σκορ (1-1)! Αναμφίβολλα η Λυών έίναι ανώτερη. Θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος από την Παρί και θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Η Ρεν ενώ ξεκίνησε καλά, τελευταία κάτι της λείπει. Καιρός να σπάσει η παράδοση. Άσος με 1.70.

Πάμε μια βόλτα από Βέλγιο και στο παιχνίδι ΛΕΟΥΒΕΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ. Σημάδια βελτίωσης δείχνει τελευταία η Σταντάρ. Παραμένει, όμως, ακόμα χωρίς νίκη εκτός έδρας. Αν δεν την κάνει και σήμερα, απέναντι στη νεοφώτιστη και σίγουρα κατώτερη Λεουβέν, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα για τους φετινούς της στόχους. Θα στηρίξουμε στο διπλό του 1.65.

Συνεχίζουμε με β' Ισπανίας. ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ είναι το μονοδικό παιχνίδι της κατηγορίας που διεξάγεται σήμερα. Οι γηπεδούχοι εδώ και δυο αγωνιστικές και ύστερα από την αλλαγή τεχνικού, παρουσιάζονται μεταμορφομένοι προς το καλύτερο. Η Γουαδαλαχάρα συνεχίζει, τον τελευταίο καιρό, να κινείται στη μετριότητα. Θα πάμε με τη φόρμα των γηπεδούχων στο 2.00 του άσου.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΛΥΩΝ - ΡΕΝ                                     1         1.70
ΛΕΟΥΒΕΝ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ          2         1.65
ΤΑΡΑΓΟΝΑ - ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ  1         2.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου