Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Παρασκευή 25/11/2011

Επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα με ένα πλούσιο κουπόνι. Από σήμερα κιόλας, πράγμα σπάνιο για Παρασκευή περιλαμβάνονται ωραία ματσάκια στο πρόγραμμα.

Όμως, το κυρίως ποδοσφαιρικό πιάτο σερ Σάββατο και Κυριακή. Με τεράστιες αναμετρήσεις σε όλα τα πρωταθλήματα.

Αναμένεται ένα Σαββατοκύριακο με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Να δούμε πρώτα τι έχουμε στο σημερινό κουπόνι...




Ξεκινώντας από Ιταλία έχουμε στη σπουδαία αναμέτρηση ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΡΟΜΑ. Σταθερά στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας η Ουντινέζε υποδέχεται τη φορμαρισμένη, τελευταία, Ρόμα. Πραγματική μάχη αναμενεται να γίνει στο Φρίουλι. Αμφίρροπο παιχνίδι. Θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στη Ρόμα, που με πείθει περισσότερο με τις τελευταίες εμφανίσεις της. Εξάλλου το Χ2 πληρώνει καλά (3.30/2.85). Σαν δεύτερη επιλογή θα κρατήσω το όβερ (1.80).

Ενδιαφέρον και επίσης αμφίρροπο παιχνίδι έχουμε και στη Γερμανία. ΚΟΛΩΝΙΑ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ. Η Γκλάντμπαχ έρχεται με εξαιρετική ψυχολογία, αφού στο τελευταίο παιχνίδι συνέτριψε 5-0 τη Βέρντερ. Από 'κει και πέρα όμως, δε θα συμφωνήσω με τις προσφερόμενες αποδόσεις του διπλού. Σίγουρα η Γκλάντμπαχ είναι φέτος μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, η Κολωνία, όμως, είναι ιδιαίτερα δυνατή στην έδρας της. Θα πάω με τους "τράγους" στο και αποδόσεις 2.70/3.25. Αποδεκτό και το όβερ του 1.70.

Στη Β' κατηγορία της Ισπανίας, η πολυαγαπημένη μας ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ υποδέχεται την ΑΛΜΕΡΙΑ. Μπορεί εκτός έδρας να μας στεναχωρεί, όμως στο "φρούριο" του Ριαθόρ έχει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα. Η Αλμερία παρουσιάζει μέτρια εικόνα στα τελευταία παιχνίδια της, γεγονός που μας κάνει να δούμε με ακόμα περισσότερη συμπάθεια τον άσο στο 1.75.

Στη γειτονική Τουρκία, ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ φιλοξενεί την πρωτοπόρο ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ. Δε νομίζω ότι έχει να φοβηθεί κάτι στην Άγκυρα η Φενέρ. Με μέτρια παρουσία ως τώρα στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι αξιόλογο, πλην ίσως ότι παραμένουν αήττητοι φέτος στο γήπεδό τους. Αν όμως, η Φενέρμπατσε παρουσιαστεί σοβαρή ως οφείλει, δε θα έχει πρόβλημα να επαληθεύσει το διπλό του 1.80.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΡΟΜΑ                 Χ2    3.30/2.85  / over  1.80
ΚΟΛΩΝΙΑ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ       1Χ    2.70/3.25  / over  1.70
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ - ΑΛΜΕΡΙΑ          1    1.75
ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ    2  1.80

άλλες επιλογές

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΜΑΛΙΝ      1    1.30
ΜΕΤΣ - ΑΜΑΝ                          1    1.80
ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΜΠΕΙΡΑ ΜΑΡ    1    2.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου