Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ο Γκάρι Νέβιλ με φανέλα της... Λίβερπουλ!


"Δεν αντέχω τη Λίβερπουλ, δεν αντέχω τους ανθρώπους εκεί, δεν αντέχω οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτή την πόλη..."

Αυτή ήταν η περιβόητη φράση που είχε πει πριν μερικά χρόνια ο φανατικός mancunian και ορκισμένος αντί-liverpudlian, Γκάρι Νέβιλ, όπως όμως αποδεικνύεται στην περίπτωσή του, ταιριάζει γάντι η δική μας λαϊκή ρήση "μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην λες".


Η επί 18 χρόνια σημαία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν τηλεσχολιαστής αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ για το "Sky Sports" συμμετείχε πρόσφατα στο γνωστό τηλεοπτικό σόου "A League Of Their Own" και εκεί βρέθηκε μπροστά σε μία απρόσμενη έκπληξη.

Αυτή του την επεφύλασε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού Τζέιμς Κόρντεν, ο οποίος ανακοίνωσε "στον αέρα" ότι η εκπομπή έβαλε γενεαλόγους να ψάξουν τις μακρινές ρίζες του, με τα ευρήματα να είναι σοκαριστικά για τον Νέβιλ.

"Δύο προ-προ-προ-προπαππούδες σου γεννήθηκαν στο Λίβερπουλ", αποκάλυψε στον Γκάρι Νέβιλ ο παρουσιαστής του σόου, με έναν άνθρωπο που έχει δείξει με πάμπολους τρόπους την απέχθειά του για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να πιάνει απελπισμένος το κεφάλι του και να του ξεφεύγει μπροστά στην κάμερα η απαγορευμένη λέξη "γ...".

Αφού έριξε τη... βόμβα ο Τζέιμς Κόρντεν πέρασε και στην δεύτερη έκπληξη προς τον Νέβιλ, αποκαλύπτοντας στους παίκτες και στους τηλεθεατές μία φανέλα της Λίβερπουλ με το όνομα του Νέβιλ και το Νο 2 στην πλάτη, αλλά και προτρέποντας τον 36χρονο πρώην άσο να την κρατήσει!



Μην παρασυρθείτε... Πρόκειται για φωτομοντάζ της αγγλικής "Sun"

 Εκεί βέβαια ο Νέβιλ φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους ότι η αγάπη του για τη Γιουνάιτεντ και η αντιπαλότητά του με τη Λίβερπουλ παραμένει, ανεξάρτητα από την αποκάλυψη για τους...scousers προγόνους του που είχε λίγα δευτερόλεπτα πριν.

Έτσι, αφού πρώτα αρνήθηκε πεισματικά να βάλει πάνω του την κόκκινη φανέλα της Λίβερπουλ, στη συνέχεια την πέταξε επιδεικτικά στο απέναντι τραπέζι που καθόταν η άλλη ομάδα παικτών.

Απολαύστε την αμήχανη στιγμή στην οποία βρέθηκε ο Γκάρι Νέβιλ.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου