Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Τετάρτη 30/11/2011

Από πέρσι η UEFA αποφάσισε να "σπάσει" τις δυο τελευταίες αγωνιστικές των ευρωπαικών διοργανώσεων, ώστε να μη συμπίπτουν χρονικά. Σωστή απόφαση. Και ποδοσφαιρικά και στοιχηματικά. Έτσι και η βδομάδα μας γέμισε αγώνες και το κουπόνι μας είναι πλούσιο.

Διήμερο, Europa League, ξεκινάει σήμερα με αγώνες για την 5η αγωνιστική των ομίλων. Αγώνες καθοριστικοί για τη συνέχεια στη διοργάνωση.




Μεγάλο παιχνίδι απόψε στη Γλασκώβη, με τη ΣΕΛΤΙΚ να υποδέχεται την ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ. Η Σέλτικ έχει μπει να τα καλά στο παιχνίδι της προκρισης. Η Ατλέτικο, πρώτη μεν, αλλά δεν είναι και στα καλύτερά της. Με δεδομένη την αγωνιστική άνοδο των γηπεδούχων και την ανάγκη για τους βαθμούς, θα στηρίξω στο με αποδόσεις 2.85/3.30.

ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ. Έχουν και οι δυο εξασφαλίσει την πρόκριση στους '"32" και πλέον το ζητούμενο είναι η πρωτιά στον όμιλο. Δυνατοί παρουσιάζονται στην έδρα τους οι Πολωνοί, αλλά σαφώς πιο έμπειροι στις ευρωπαικές διοργανώσεις οι Ολλανδοί. Περιμένω ανοικτό παιχνίδι, γι' αυτό και θα επιλέξω το over στο 1.70.

ΤΟΤΕΝΑΜ - Π.Α.Ο.Κ. Δύσκολα τα πράγματα για το δικέφαλο. Η Τόνεμαμ, ακόμα και τη δεύτερη ομάδα αν κατεβάσει είναι ικανή να πάρει τη νίκη. Βέβαια, ο Π.Α.Ο.Κ. στα ευρωπαικά παιχνίδια παρουσιάζεται μεταμορφωμένος προς το καλύτερο, αλλά για να τα καταφέρει σήμερα θα πρέπει να κάνει πραγματική υπέρβαση των δυνατοτήτων του. Ας μην ξεχνάμε, πως ακόμα και σε περίπτωση ήττας, όλα θα κριθούν στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα με τη Ρουμπιν Καζάν. Άσος με 1.35 και σαν δεύτερη επιλογή, το 2-3 γκολ με απόδοση 1.80.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ. Επιστροφή στις νίκες ψάχνουν οι ερυθρόλευκοι ύστερα από τη γκέλα στη Τρίπολη. Ο σημερινός αντίπαλος προσφέρετε για ξέσπασμα και αντιστροφή του κακού κλίματος. Πιστεύω, η μόνη επιλογή που αξίζει στοιχηματικά για αυτό το παιχνίδι είναι το NG που το βρίσκουμε στο 1.55.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΕΛΤΙΚ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ              2.85/3.30
ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ - ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ    over   1.70
ΤΟΤΕΝΑΜ - Π.Α.Ο.Κ.                              1   1.35  / 2-3 γκολ  1.80
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ          NG    1.55


άλλες επιλογες

ΜΑΛΜΕ - ΑΛΚΜΑΑΡ       2   1.55
ΜΑΡΙΜΠΟΡ - ΜΠΡΙΖ        2   1.70
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΑΝΝΟΒΕΡΟ  1Χ  2.45/3.20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου