Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ιστορίες για τουαλέτες


Τα νεότευκτα και υπερσύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου δημιουργούν μία αίσθηση που συμπυκνώνεται στο, κατά το κοινώς λεγόμενο, «ντρέπομαι μέχρι και να καθίσω στην εξέδρα»!

Ωστόσο κάποιες ομάδες της -εξελιγμένης, κατά τ' άλλα- Αγγλίας όχι μόνο δεν προσφέρουν τέτοιους δισταγμούς, αλλά περηφανεύονται και για τις ατέλειές τους...


Οι Βρετανοί λατρεύουν τις περίεργες καταστάσεις και δημιούργησαν την ιστοσελίδα «bestloosers.co.uk» (από το «losers», που σημαίνει «χαμένος», και το «loo», για το τουαλέτα), επιχειρώντας να αναδείξουν τις χειρότερες τουαλέτες στα γήπεδα της χώρας! Αυτή η διόλου «ευωδιαστή» αναζήτηση, μάλιστα, ψηφίζεται από το κοινό, αλλά κυρίως προσφέρει στην ομάδα που θα κερδίσει αυτό τον «τίτλο» το ποσό των 120.000 ευρώ για την ανακατασκευή της!

Μονάχα που ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας, με κατηγορίες πως κάποιοι ψηφίζουν ξανά και ξανά, για να επωφεληθεί η ομάδα τους. Αν και ο Αλαν Χάρντι, πρόεδρος της Ολνταμ, συλλόγου της League One (3η τη τάξει κατηγορία), που θεωρείται επικρατέστερη για έναν «βρώμικο θρίαμβο», επιμένει να προτρέπει τους φιλάθλους να «συνεχίσουν να ψηφίζουν, γιατί κάποιες από τις δικές μας τουαλέτες δεν έχουν αλλάξει εδώ και 31 χρόνια»!!!





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου