Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Σάββατο 26/11/2011

Ποδοσφαιρική πανδαισία απόψε! Έχουμε ένα κουπόνι όνειρο. Γεμάτο με σπουδαίες αναμετρήσεις και ενδιαφέροντα παιχνίδια. Είτε μιλάμε για μάχες κορυφής, είτε για μάχες στην ουρά. Εξέχουσα, όμως, θέση έχουν τα μεγάλα ντέρμπι.

Από που να πρωτοξεκινήσει κανείς; Πέρνουμε ανάσα και πάμε... Σάλκε - Ντόρτμουντ, Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Λάτσιο - Γιουβέντους. Κι αν δε σας φτάνουν αυτά....
Τότε υπομονή μέχρι αύριο, γιατί έπεται συνέχεια....




Θα ξεκινήσουμε σήμερα, με τι άλλο; Με το μεγάλο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, όπως το ονομάζουν οι Γερμανοί. ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ εναντίον ΣΑΛΚΕ. Περιμένουμε σπουδαία αναμέτρηση, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στα καλύτερά τους. Φορμαρισμένες και οι δυο ομάδες αναμένεται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Δύσκολο παιχνίδι, έτσι κι αλλιως για να κάνει κανείς πρόβλεψη. Όμως, το πετσοκομμένο, για τέτοιο παιχνίδι, 1.65 του άσου με κάνει να τολμήσω υπέρ της Σάλκε. Χ2 με αποδόσεις 3.40/4.50. Εξίσου, καλή επιλογή θεωρώ και το over με 1.65.

Συνέχεια με Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΤΟΤΕΝΑΜ. Η Τότεναμ βρίσκεται σε εξεραιτική κατάσταση και το επιβεβαιώνει σε κάθε παιχνίδι της. Η αντιπαλός της δεν είναι φόβητρο και αν παρουσιασει τη γνωστή εικόνα που μας έχει δείξει, δε θα έχει πρόβλημα να φύγει με το διπλό του 1.75.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Α.Ε.Κ. Στο Αγρίνιο φιλοξενήται η Ένωση σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δε θα είναι το έργο της. Οι γηπεδούχοι αποδίσουν καλό ποδόσφαιρο και ειδικά στην έδρας τους θα δυσκολέψουν κάθε αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Η Α.Ε.Κ. παρά τις δυο συνεχόμενες νίκες της, δεν πείθει και με δεδομένο τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων, θα την κοντράρω.Το με αποδόσεις 2.90/2.90 αξίζει το ρίσκο.

Στην Ισπανία και στη Μαδρίτη, έχουμε το άλλο σημαντικό ντέρμπι της ημέρας. ΡΕΑΛ - ΑΤΛΕΤΙΚΟ. Ποιο ντέμπι δηλαδή;; Που λέει ο λόγος, γιατί η Ρεάλ, μόνο τη Μπαρτσελόνα έχει αντίπαλο στην Ισπανία. Απαράδεκτο τόσο το 1.10 του άσου, όσο και το 1.20 του όβερ. Το μόνο ενδιαφέρον στοίχημα που μας απομένει είναι είναι αν θα σκοράρει η Ατλέτικο. Θεωρώ πως οχι και πάω με το 1.70 του NG.

Επόμενο σπουδαίο παιχνίδι για σήμερα είναι αυτό που γίνεται στη Ρώμη, ανάμεσα σε ΛΑΤΣΙΟ και ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. Ντέρμπι κορυφής με τις δυο ομάδες να βρίσκονται ισόβαθμες στην κορυφή. Θα δώσω προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και λόγω της προιστορίας των δυο ομάδων και για το γεγονός ότι η Λάτσιο στην έδρα της αντιμετωπίζει περισσότερες δυσκολίες. 3.10 και 2.45  οι αποδόσεις για το Χ2. Σαν δεύτερη επιλογή θα κρατήσω το over του 1.80.

Στο τελευταίο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς η ΜΠΕΝΦΙΚΑ φιλοξενεί τη ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ στο μεγάλο ντέρμπι της Λισσαβώνας. Η εξεραιτική φόρμα και των δυο ομάδων, μας δημιουργεί προσδοκίες για ένα σπουδαίο ματς, ανάμεσα σε δυο αντίπαλους που δείχνουν έτοιμοι να σπάσουν το κατεστημένο της Πόρτο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Όμως κι εδώ θα περίμενα πιο μοιρασμένες τις αποδόσεις. Το 1.75 του άσου δε μου λέει τίποτα, κι ας έρθει 100 φορές. Η Σπόρτινγκ είναι ικανή να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα. Στα συν της και η ενδεχόμενη κούραση της Μπενφίκα από το πρόσφατο παιχνίδι του Champion's League. Πάμε για την έκπληξη, λοιπόν, Χ2 με τιμές 3.20/3.70. Κρατάω και το over στο πολύ 1.85 για να το βάλω σε κάποιο παρολί μου.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ - ΣΑΛΚΕ                   Χ2    3.40/4.50  / over   1.65
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ - ΤΟΤΕΝΑΜ           2     1.75
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Α.Ε.Κ.                      2.90/2.90
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ.   NG    1.70
ΛΑΤΣΙΟ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ                  X2    3.10/2.45  /  over  1.80
ΜΠΕΝΦΙΚΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.         Χ2    3.20/3.70  /  over  1.85

Άλλες επιλογές

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ - ΑΖΑΞΙΟ                             1   1.45
ΖΟΥΛΤΕ ΒΕΡΕΓΚΕΜ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ         2   1.55
ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ   over  1.75
ΑΝΝΟΒΕΡΟ - ΑΜΒΟΥΡΓΟ                   over  1.60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου