Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

«Η ευτυχέστερη μέρα της ζωής μου!»


Πώς θα σας φαινόταν εάν είχατε τη δυνατότητα να μεταφέρετε τον αγαπημένο σας ποδοσφαιριστή στην προπόνηση της ομάδας του με το αυτοκίνητό σας;

Το δίχως άλλο, θα… πετούσατε από τη χαρά σας! Αυτήν τη σπάνια ευτυχία ένιωσε, λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες ο Κάρλες Πινός! Εξηγούμαστε.



Ο εν λόγω Καταλανός, ταξιτζής στο επάγγελμα και φανατικός οπαδός της Μπαρτσελόνα, περίμενε εναγωνίως έξω από το αεροδρόμιο «Ελ Πρατ» για πελάτες. Η αναμονή του ήταν μακρά, αλλά άξιζε τον κόπο. Κι αυτό διότι είδε να μπαίνουν στο ταξί του και να του ζητούν να τους μεταφέρει γρήγορα στο προπονητικό κέντρο της «Μπάρτσα» οι άσοι της τελευταίας, Λιονέλ Μέσι και Χαβιέ Μασεράνο!!!

Οι δύο Αργεντίνοι παίκτες είχαν μόλις αφιχθεί από την πατρίδα τους, στην οποία είχαν μεταβεί λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής τους ομάδας, και ήθελαν να προλάβουν την προπόνηση! Ο… τυχεράκιας Πινός αφηγήθηκε στην εφημερίδα «Sport» την απίθανη εμπειρία του:

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν αυτοί. Είχα γίνει νευρικός και είχα χάσει τα λόγια μου! Ήταν ήσυχη η διαδρομή, δεν μιλούσαν πολύ οι παίκτες, κοίταζαν τα τηλέφωνά τους. Έμοιαζαν κουρασμένοι.

Η διαδρομή ήταν περίπου 10-15 λεπτών αφού το αεροδρόμιο είναι κοντά στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα και δεν είχε κίνηση, όμως εμένα μου φαινόταν αιώνια επειδή είχα αυτούς τους δύο παίκτες μέσα στο αμάξι μου».

Εξάλλου, όταν ο περιχαρής ταξιτζής αποβίβασε τους δύο διάσημους πελάτες του (φωτό), έκανε το… αυτονόητο: ζήτησε από τον καθένα τους ξεχωριστά να φωτογραφηθεί μαζί του! Κι εκείνοι το έκαναν με ευχαρίστηση . «Η αλήθεια είναι πως ο Μέσι τράβηξε αρκετά καλή φωτογραφία, σε αντίθεση με τον Μασεράνο!», τόνισε ο Πινός.

Ο οποίος, τέλος, αποκάλυψε ότι ο Μασεράνο ήταν αυτός που πλήρωσε την κούρσα (σ.σ. 20 ευρώ), ενώ χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη ημέρα ως την καλύτερη της ζωής του μέσα στο ταξί!

Όχι άδικα, βέβαια!!!




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου