Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Τετάρτη 23/11/2011

Με τους αγώνες των υπόλοιπων τεσσάρων ομίλων, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο Champion's League.

Αναμφίβολλα το μεγαλύτερο παιχνίδι της βραδιάς είναι αυτό που γίνεται στο Μιλάνο, ανάμεσα σε Μίλαν και Μπαρτσελόνα. Παιχνίδι που πέρα από το γόητρο των δυο μεγάλων συλόγων θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο.

Όμως, πέρα από αυτό το σπουδαίο παιχνίδι, μάχες δίνονται σε όλα τα μέτωπα. Ας δούμε αναλυτικά τι έχουμε για σήμερα.




Το πρώτο, με χρονική σειρά, παιχνίδι που διεξάγεται σήμερα είναι αυτό ανάμεσα σε ΖΕΝΙΤ και ΑΠΟΕΛ. Αγωνίζονται στις 19.00 στην παγωμένη Αγία Πετρούπολη. Ο πρωτοπόρος του ομίλου ΑΠΟΕΛ θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στους Ρώσους. Μπορεί ως τώρα να μας έχει εκπλήξει ευχάριστα, αλλά σήμερα θα έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που εκτός των άλλων, τρέχει και ένα εκπληκτικό εντός εδρας ευρωπαικό σερί. Εννιά σερί νίκες εντός μετράει η Ζενίτ. Βέβαια, είναι αλήθεια πως το 1.35 δεν αξίζει σαν απόδοση απέναντι στον αήττητο ΑΠΟΕΛ, αλλά νομίζω πως έστω και δύσκολα η Ζενίτ θα τα καταφέρει. Σαν δεύτερη επιλογή κρατήσω το over στο 1.72.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, στην Ουκρανία, αγωνίζονται η ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ με την ΠΟΡΤΟ. Οι "δράκοι" δεν έχουν φέτος καμία σχέση με την περσινή ομάδα. Δε μου εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη. Σε άλλες περιπτώσεις θα έπαιζα Χ2 χωρίς δεύτερη σκέψη, τώρα όμως όχι. Δε λέω πως δε μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα η Πόρτο. Έχει και υλικό και εμπειρία να το κάνει, όμως η εικόνα που δείχνει τελευταία είναι απαράδεκτη. Λίγα πράγματα και από τη Σαχτάρ. Οπότε σε ένα ματς που είναι, ο θανατός σου η ζωή μου, καλύτερα να πάμε με το Over του 1.75, παρά να διαλέξουμε κάποιο σημείο.

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η Μαρσέιγ ξέρει ότι με νίκη συνεχίζει στους "16" ανεξάρτητα από την έκβαση στο άλλο παιχνίδι του ομίλου. Ο Ολυμπιακός παίζει το τελευταίο του χαρτί. Θέλει νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του. Η ισοπαλία δε βολεύει καμιά από τις δυο ομάδες, που θεωρώ θα ψάξουν το γκολ. Προβάδισμα λόγω έδρας έχει η Μαρσέγ, αλλά θα περίμενα κάτι περισσότερο από άποψη απόδοσης. Κρατάω τον άσο και σαν δεύτερη επιλογή τα 2-3 γκολ με 1.80.

Στο Λονδίνο, και στο δεύτερο ζευγάρι του ομίλου η ΑΡΣΕΝΑΛ υποδέχεται τη ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ. Η Άρσεναλ αρχίζει και αποδίδει σταδιακά και στον άσο της (1.90) υπάρχει παικτική αξία, απέναντι στην πάντα επικίνδυνη γερμανική ομάδα. Μια Ντόρτμουντ που επίσης βελτιώνεται, αλλά παραμένει άπειρη στην Ευρώπη. Θα ρισκάρω στον καλοπληρωμένο άσο, αλλά θα κυνηγήσω και το όβερ στο 1.65.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΓΚΕΝΚ. Με πλεονέκτημα, ενός γκολ υπέρ των Βέλγων, μας προσφέρεται το σημερινό παιχνίδι. Αν και είμαι αντίθετος με τα πλεονεκτήματα σε τέτοιο επίπεδο αγώνων, πιστεύω πως η Βαλένθια θα υπερκαλύψει το χάντικαπ και τελικά θα πάρει τη νίκη με διαφορά. Η Γκενκ παρουσιάζεται πολύ αδύναμη και απέναντι στη Βαλένθια που θα παίξει φουλ επιθετικά, αφού μόνο τη νίκη χρειάζεται, το έργο της δε θα είναι καθόλου εύκολο. Κρατάμε το άσο με χάπικαπ ενός γκολ και απόδοση 1.40.

Δύσκολο και εξαιρετικά αμφόρροπο το άλλο ματς του ομίλου. ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ εναντίον ΤΣΕΛΣΙ. Μέτριες παρουσίες και οι δυο ομάδες στα εγχώρια πρωταθλήματα. Δε μπορώ να καταλήξω σε κάποιο σημείο, αφού καμία από τις δυο δεν πείθει με την εικόνα της. Ίσως ελαφρύ προβάβισμα, λόγω εμπειρίας, στους φιλοξενούμενους, αλλά μέχρι εκεί. Μάλλον, σοφότερη επιλογή τα 2-3 γκολ με 1.80 απόδοση.

ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ. Τρέχα γύρευε... Αγώνας που θα κρίνει την τρίτη θέση στον 8ο όμιλο. Ελάχιστες είναι οι διαφορές μεταξύ τους, όπως φάνηκε και στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα (1-1) στην Τσεχία. Οι Τσέχοι μόνο με νίκη μπορούν να ελπιζουν για συνέχεια στο Europa League. Αυτό θα τους κάνει να παίξουν επιθετικά και να κυνηγήσουν το γκολ. Θα ψάξω την έκπληξη από τη στιγμή που οι διαφορά των δυο ομάδων δεν είναι αυτό που δείχνουν οι αποδόσεις. Χ2 με 3.20/3.50.

Και κλείνουμε με το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς ΜΙΛΑΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. Αγώνας που πιθανότατα θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο. Η Μπάρτσα παρουσιάζεται από τους μπουκ σαν φαβορί. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που κρύβει τη μπάλα, αλλα για το συγκεκριμένο αγώνα δεν ασπάζομαι την άποψη τους. Η Μίλαν δείχνει ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και πιστεύω μπορεί να επαναλάβει ότι έκανε στο πρώτο παιχνίδι. Ο αντίπαλος και οι αποδόσεις είναι τέτοιες (4.50/3.20) που αξίζει να κοντράρουμε τους Καταλανούς.


Συνοπτικά

ΖΕΝΙΤ - ΑΠΟΕΛ                                   1    1.35 /   over  1.72
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ - ΠΟΡΤΟ         Over  1.75  
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ                   1    1.50 /   2-3 γκολ   1.80
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ                 1    1.90 /   over  1.65
ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΓΚΕΝΚ                            1    1.40  (Φ1)
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΤΣΕΛΣΙ          2-3 γκολ   1.80
ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ - ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ   Χ2    3.20/3.50
ΜΙΛΑΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ                         1Χ   4.50/3.20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου