Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Δευτέρα 28/11/2011

Ευχαριστηθήκαμε μπάλα αυτό το Σαββατοκύριακο. Είδαμε σπουδαία παιχνίδια με πολλές ευχάριστες ή δυσάρεστες, ανάλογα πως το βλέπει κανείς, εκπλήξεις.

Η χθεσινή μέρα κύλησε ικανοποιητικά όσο αφορά το στοίχημα. Αν είχε φύγει και ο Άρης με το θετικό αποτέλεσμα από τη Νέα Σμύρνη θα ήταν σούπερ.

Για σήμερα δεν έχουμε και πολλά πράγματα. Ας δουμε τι έχει απομείνει στο κουπόνι...




Ξεκινώντας από Τουρκία, έχουμε το παιχνίδι ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ. Οι γηπεδούχοι δεν τα πάνε καλά φέτος. Έχουν ανάγκη τους βαθμούς για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Η Μπούρσα, επίσης, δεν πραγματοποιεί την πορεία των τελευταίων χρόνων, αλλά με μια νίκη σήμερα θα μειώσει από τους πρωτοπόρους. Δε θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά ελλείψει αγωνιστικού προγράμματος, θα το συμπεριλάβουμε στις επιλογές μας ρισκάροντας στην πιο έμπειρη Μπούρσα και στο 1.90 που πληρώνει το διπλό.

Μεγάλο παιχνίδι έχουμε στη Β' Γερμανίας με το ντέρμπι κορυφής ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ. Οι δυο, ίσως καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Παρά τη δυσκολία του παιχνιδιού θα δώσω προβάδισμα στους γηπεδούχους, που διαθέτουν εκπληκτική έδρα τα τελευταία χρόνια. Ειδικά για φέτος έχουν το απόλυτο με 7 νίκες σε 7 αγώνες εντός. Η Γκρόιτερ από τη μεριά της, μιας και μιλήσαμε για στατιστικά είναι αήττητη φέτος εκτός. Με ρίσκο στο άσο του 1.90.

ΜΑΛΑΓΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ. Με μια πρώτη ματια και λαμβάνοντας υπόψει τις απουσίες της Βιγιαρεάλ, η Μάλαγα φαίνεται δίκαιο φαβορί. Όμως η τιμή στον άσο είναι αποτεπτική. Όσα προβλήματα κι αν έχει η Βιγιαρεάλ, δεν παύει να είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Θα αποφύγω τον άσο, παίζοντας 2-3 γκολ με 1.80 , ενώ θα έχω στο μυαλό μου και την κόντρα στο Χ2 με αποδόσεις 3.35/4.50.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΚΑΡΝΤΕΜΙΡ ΚΑΡΑΜΠΟΚ - ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ         2   1.90
ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ - ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ    2   1.90
ΜΑΛΑΓΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ                               2-3 γκολ   1.80 / Χ2  3.35/4.50

άλλες απιλογές

ΤΣΑΡΛΤΟΝ - ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ       over   1.55
ΑΣΚΟΛΙ - ΜΠΑΡΙ                               2     2.60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου