Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Πέμπτη 24/11/2011

Με κύπελλο Ιταλίας θα ασχοληθούμε απόψε, φίλοι μου, μιας και αυτή τη βδομάδα δεν έχει αγώνες για το Europa League.

Όμως, πριν δούμε τα σημερινά παιχνίδια, θα ήθελα να γράψω δυο λόγια για τους αγώνες του Champion's Leugue που πέρασαν.

Καταρχήν, θα ξεκινήσω με τη σπουδαία ισοπαλία που πήρε ο ΑΠΟΕΛ. Τεράστιος βαθμός, που του χάρησε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Γίνεται, έτσι, η πρώτη κυπριακή ομάδα που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Αν αναλογιστούμε από τι όμιλο πήρε την πρόκριση (Πόρτο, Ζενίτ, Σαχτάρ) και το μπάτζετ των αντιπάλων, καταλαβαίνουμε για τι μεγάλο κατόρθωμα πρόκειτε. Την ίδια στιγμή που ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λυών, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι, η Πόρτο των πολλών εκατομμυρίων κινδυνεύουν να μείνουν εκτός των "16".




Το δεύτερο αποτέλεσμα που σίγουρα προκάλεσε αίσθηση, είναι το χθεσινό διπλό του Ολυμπιακού απέναντι στη Μαρσέιγ. Ένας Ολυμπιακός που μας είχε συνηθίσει να παλεύει τα παιχνίδια, αλλά πάντα στο τέλος να μην καταφέρνει να πάρει το αποτέλεσμα. Χθες ήταν πολύ καλός. Η Μαρσέιγ πάλι χάλια. Χωρίς ρυθμό στο παιχνίδι της, χωρίς λύσεις. Μια εμφάνιση που αποτυπώνει και τη φετινή πορεία της στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός παρά τις απουσίες του, ήταν κυρίαρχος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πήρε μια δίκαιη νίκη. Ένα αποτέλεσμα που του δίνει το δικαίωμα με τη νίκη, απέναντι στην αδιάφορη Άρσεναλ, την τελευταία αγωνιστική να πανηγυρίσει την πρόσκριση.



Ας ρίξουμε μια ματια, όμως, και στους σημερινούς αγώνες.

Όπως  αναφέραμε παραπάνω, σήμερα διεξάγονται αγώνες για το Κύπελλο Ιταλίας. Πρόκειτε για αγώνες του 4ου γύρου του Κυπέλλου και είναι νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΕΜΠΟΛΙ. Η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δυο ομάδες είναι ξεκάθαρη. Η Φιορεντίνα δε θα αδιαφορήσει. Θα ψάξει μέσω κυπέλλου τη διάκριση. Άσος στο 1.40, ίσως και πιθανό over (1.80).

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΣΙΕΝΑ. Θα κρατήσω το under του 1.55 για αυτό το παιχνίδι. Οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες πριν από ένα μήνα στο ίδιο γήπεδο για το πρωτάθλημα με το σκορ 0-0. Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα με δεδομένη την αδιαφορία των δυο συλλόγων για το θεσμό.

ΤΖΕΝΟΑ - ΜΠΑΡΙ. Η λογική λέει πως η Τζένοα εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πρόκριση. Τις δυο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία. Δεδομένη η διαφορά δυναμικής, αλλά ερωτηματικό παραμένει το κίνητρο. Θα στηρίξω τους γηπεδούχους (1.55), αλλά και το πιθανό 2-3 γκολ.

Αγώνα κυπέλλου έχουμε και στη Δανία. Προημιτελικά σε νοκ-άουτ και ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ. Παρά την κάμψη της στα τελευταία παιχνίδια, θα στηρίξουμε την Κοπεγχάγη. Μπορεί και πρέπει να συνέλθει, δίνοντας τέλος στις κακές εμφανίσεις, απέναντι στην καλή, αλλά του χεριού της Νόρτζελαντ.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΕΜΠΟΛΙ                  1    1.40 / Over  1.80
ΚΑΛΙΑΡΙ - ΣΙΕΝΑ                       Under   1.55
ΤΖΕΝΟΑ - ΜΠΑΡΙ                            1   1.55 / 2-3 Goal 1.80
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ           1   1.45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου