Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Δευτέρα 21/11/2011

Μας τα χάλασε η Τσέλσι στο χθεσινό ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Θα μιλάγαμε για πολύ ικανοποιητική συγκομιδή, αφού πέρασαν και όλες οι υπόλοιπες επιλογές. Πλην της Λα Κορούνια, αλλά αυτή έπαιζε νωρίς και είχαμε περιθώριο να καλύψουμε.

Βγήκαν και οι μπόμπες μας, οπότε μάλλον ικανοποιημένοι πρέπει να είμαστε, αλλά πάντα ζητάμε το παραπάνω.


Για σήμερα δεν έχουμε πολλά παιχνίδια στο κουπόνι, οπότε η συμμετοχή μας στο στοίχημα, θα είναι περισσότερο τυπική και για να μείνουμε ζεστοί εν όψει του champion's league που έρχεται.
Πρώτο παιχνίδι από Τουρκία. ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΣΑΜΣΟΥΣΠΟΡ. Λογικό φαβορί οι γηπεδούχοι, αν και η φετινή τους πορεία δεν είναι ανάλογη με όσα μας είχαν συνηθήσει τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα της Σαμψούντας έχει φανερές αδυναμίες και πρέπει να δώσει σκληρή μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία. Άσος, έστω και στο πετσοκομμένο 1.45.

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ. Στο σπουδαιότερο παιχνίδι του σημερινού κουπονιού. Σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία η Τότεναμ. Τρέχει ένα καταπληκτικό σερί θετικών αποτελεσμάτων. Η Βίλα παλεύει τα παιχνίδια, αλλά δεν έχει δείξει κάτι εντυπωσιακό ως τώρα για να την εμπιστευτούμε. Πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα η Τότεναμ θα επικρατήσει, στο χαμηλό πάντως 1.45 που δίνει ο άσος.

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΜΑΛΑΓΑ. Η Μάλαγα μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, φαίνεται τουλάχιστον επιθετικά, να προβληματίζει τελευταία. Η Σανταντέρ από τη μεριά της ψάχνεται. Βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει απεγνωσμένα βαθμούς. Ίσως το καλύτερο είναι να ψάξουμε τα γκολ και θεωρώ πως το 2-3 γκολ (1.75) στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το ιδανικό.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΣΑΜΣΟΥΣΠΟΡ              1      1.45
ΤΟΤΕΝΑΜ - ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ                          1      1.45
ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΜΑΛΑΓΑ                        2-3 γκολ   1.75

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου