Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Κυριακή 27/11/2011

Δε μας βγήκε η κόντρα που επιχειρήσαμε στα χθεσινά ντέρμπι. Πέρασαν οι γηπεδούχοι, τόσο στο Ντόρτμουντ, όσο και στην Λισσαβώνα.

Για σήμερα η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με επίσης σπουδαία παιχνίδια. Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι ΜΑΡΣΕΙΓ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ και ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ.



Πριν δούμε τα σημερινά παιχνίδια, δυο κουβέντες για τα χθεσινά.

Καταρχήν, δε μετανιώνω για την επιλογή μου στην κόντρα. Οι αντίπαλοι και στα δυο παιχνίδια βρίσκονταν σε παρόμοια κατάσταση και τα ματς ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπα. Η επιλογή να κοντράρω τα φαβορί ήταν συνειδητή και είχε να κάνει, όπως έχω ξαναγράψει, με τις απαράδεκτες τιμές του φαβορί, για τέτοια παιχνίδια. Δε μπορεί να υπάρχει τέτοια μεγάλη ψαλίδα στις αποδόσεις, όταν οι δυο ομάδες είναι σχεδόν ισοδύναμες. Εκεί είναι που μπαίνει στη μέση, αυτό που λέμε στοιχηματική ευκαιρία, ασχέτως αν τελικά επαληθευτεί.
Δεν είμαι τύπος που κυνηγάει παντού φαντάσματα. Συνήθως το παίξιμό μου, έχει να κάνει με τη λογική των φαβορί, αλλά σε τιμές που αξίζει. Πχ. στα σημερινά ντέρμπι που οι αποδόσεις είναι πιο ισορροπημένες θα λάβουμε υπ'οψιν μας άλλα στοιχεία. Γενικά το θέμα της κόντρας και πότε την κάνουμε, σηκώνει μεγάλη κουβέντα και δε είναι που παρόντος, θα τα γράψουμε κάποια άλλη στιγμή.

Ας δούμε τι έχουμε για σήμερα...

Ξεκίνημα με Ιταλία και τον αγώνα ΣΙΕΝΑ - ΙΝΤΕΡ. Ύστερα και από της εξασφάληση της πρωτιάς στο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, περιμένω μια σοβαρή επιτέλους Ίντερ και στο ιταλικό πρωτάθλημα. Οφείλει να σοβαρευτεί και να καλύψει το έδαφος από το κακό ξεκίνημα. Στη τιμή πρόκληση του διπλού (2.10), που σε άλλες εποχές, ούτε στα όνειρά μας δε θα βλέπαμε και με αντίπαλο μια ομάδα που παραδοσιακά την "έχει", στηρίζω Ίντερ.

Μεγάλο παιχνίδι στο Άνφιλντ. Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ υποδέχεται την πρωτοπόρο ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ. Η Σίτι ύστερα από τη χθεσινή γκέλα της συμπολίτισσας Γιουνάιτεντ, έχει χρυσή ευκαιρία να ξεφύγει στο +7. Όμως η Λίβερπουλ είναι σκληρό καρύδι και η Σίτι όπως απέδειξε και κόντρα στη Νάπολι δεν είναι άτρωτη. Θα δώσω προτεραιότητα στην ισοπαλία και από 'κει και πέρα, γιατί όχι στη νίκη των γηπεδούχων.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ. Ένας Πανιώνιος που πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και ένας Άρης που έρχεται από διπλό ψυχολογίας και την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος δε με πείθει καθόλου πως μπορεί να αλλάξει το εις βάρος του σκηνικό. Αντίθετα για τον Άρη πιστεύω πως θα έχει συνέχεια. Χ2 με αποδόσεις 2.90/2.50.

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ. Η τραγική Μαρσέιγ που είδαμε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δεν έχει τύχει απέναντι στην Παρί. Σίγουρα θα το κλίμα του ντέρμπι και η αντιπαλότητα θα τη βοηθήσει να δείξει καλύτερο πρόσωπο, όμως τα πράγματα θα είναι δύσκολα απέναντι στην πολύ καλή Παρί. Στην κόψη του ξυραφιού το παιχνίδι, γι' αυτό θα πάμε με το over του 1.85.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΙΕΝΑ - ΙΝΤΕΡ                                   2     2.10
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ       1Χ   2.65/3.20
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ                           Χ2   2.90/2.50
ΜΑΡΣΕΙΓ - ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ        over  1.85

άλλες επιλογες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - Ο.Φ.Η.                     over   1.50
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ                 1   1.80
ΧΕΡΚΟΥΛΕΣ - ΕΛΤΣΕ                                   1   2.10
ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ              1   1.40
ΕΣΠΑΝΙΟΛ - ΟΣΑΣΟΥΝΑ                               1   1.75
ΟΣΕΡ - ΛΥΩΝ                                           over   1.90
ΜΙΛΑΝ - ΚΙΕΒΟ                                              1   1.25
ΦΙΓΚΕΙΡΕΝΣΕ - ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ                      Χ2   3.10/2.40
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    2-3 γκολ    1.80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου