Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Προτάσεις - Τρίτη 29/11/2011

Μπορεί η κυρίως αγωνιστική δράση να είναι για αύριο και μεθαύριο, όμως και σήμερα έχουμε καλό κουπόνι.

Τρία είναι τα ματς που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα. Το εξ' αναβολής Νάπολι - Γιουβέντους για το ιταλικό πρωτάθλημα και φυσικά τα μεγάλα ντέρμπι Τσέλσι - Λιβέρπουλ και Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι για το αγγλικό Λιγκ Καπ.




Λίγες μόλις μέρες μετά το νικηφόρο πέρασμα με 1-2 για το πρωτάθλημα η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ επιστρέφει στο Στάμφορντ Μπριτζ για να αντιμετωπίσει την ΤΣΕΛΣΙ σε αγώνα για το Λιγκ Καπ αυτή τη φορά. Το ερώτημα είναι, μπορεί η Λίβερπουλ να επαναλάβει την επιτυχία της; Η αλήθεια είναι ότι η Λίβερπουλ στα μεγάλα παιχνίδια έχει παρουσιαστεί ιδιαίτερα δυνατή. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει χάσει μόνο από την Τότεναμ και σε ένα αγώνα που έπαιζε από το πρώτο ημίχρονο με δέκα παίκτες. Φαίνεται πως μιλάει...η βαριά φανέλα στα παιχνίδια αυτά. Η Τσέλσι έχει κάνει κοιλιά τον τελευταίο καιρό. Όμως θεωρώ ότι η ήττα στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι, έχει πεισμώσει τους παίκτες του Βίλα Μπόας και θα δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο. Οριακό παιχνίδι, στο οποίο θα δώσω μικρό προβάδισμα στην έδρα. Στο 1.70 ο άσος.

ΆΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ. Το άλλο μεγάλο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ. Πιθανό να δούμε αλλαγές στις ενδεκάδες των δυο ομάδων, οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε νέα της τελευταίας ώρας. Όμως είναι τέτοια η φιλοσοφία των δυο ομάδων, που ανεξάρτητα με τις πιθανές ενδεκάδες θα δούμε ανοικτό παιχνίδι. Σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση και οι δυο ομάδες με μικρό ίσως προβάδισμα στη Σίτι. Θα αποφύγω όμως την επιλογή σημείου, επιλέγοντας του over στο 1.55.

ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. Η φετινή Γιούβε έχει δείξει τα δόντια της και έχει αποδείξει πως δεν αστειεύεται. Από την άλλη η Νάπολι αν και δεν έχει βρει τα πατήματά της, στα μεγάλα παιχνίδια, όπως και με τη Μάνστεστερ Σίτι για το Champion's League βγάζει πάθος για τη νίκη. Αναμφόβολλα σπουδαία μάχη. Ξεκινώντας από την ισοπαλία, θα δώσω ένα προβάδισμα στη Γιούβε να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει στο Σάο Πάολο. Χ2 με αποδόσεις 3.10/2.75.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΤΣΕΛΣΙ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ                      1     1.70
ΆΡΣΕΝΑΛ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ     over   1.55
ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ                 Χ2   3.10/2.75


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου