Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Αφαιρεί τα καθίσματα ενόψει Παρτιζάν


Υπό το φόβο επεισοδίων η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα αποφάσισε να αφαιρέσει τα καθίσματα από την κερκίδα που θα φιλοξενηθούν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο μεταξύ τους ντέρμπι, το οποίο έχει οριστεί για το ερχόμενο Σάββατο.



"Πήραμε την απόφαση μετά από σύσκεψη με την αστυνομία και σχετικό αίτημα του υπουργείου εσωτερικών. Πρόσφατες εμπειρίες αποδεικνύουν ότι είναι ο καλύτερος τρόπος δράσης, αν και γνωρίζουμε ότι μπορεί να μην πάει τόσο καλά με τους φιλάθλους", δήλωσε ο γενικός γραμματέας του Ερυθρού Αστέρα Τζόρτζιε Στεφάβονιτς.

Οι οπαδοί της Παρτιζάν θα φιλοξενηθούν στο νότιο κομμάτι του σταδίου, το οποίο θα είναι άδειο από καθίσματα. Εν αντιθέσει, εκεί που θα κάτσουν οπαδοί του Αστέρα δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή.

Το ντέρμπι των δύο ιστορικών ομάδων του Βελιγραδίου έχει στιγματιστεί πολλές φορές (σ.σ  το 1999 και το 2000 διεκόπησαν και δεν συνεχίστηκαν οι αγώνες) από θλιβερά επεισόδια, αν και τα τελευταία χρόνια τα μέτρα ασφαλείας είναι τόσο αυξημένα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν σοβαρά συμβάντα.


Η πρωταθλήτρια Παρτιζάν βρίσκεται στο +4 από τον "αιώνιο αντίπαλο", στο δρόμο για τον 5ο συνεχόμενο εγχώριο τίτλο.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου